Autonvuokraus
Ørsta-Volda Lentoasema
Piilota
Norja // Ørsta // Ørsta-Volda Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Ørsta-Volda Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Arrival Hall
  6150 Ørsta NO +47-92290550
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: HOV
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00
 
 

Sixtin autonvuokraus Orsta Voldan lentoasemalla

Saapuessasi autovuokraamoomme Orsta Voldan lentoasemalle (HOV) löydät Sixt-autovuokraamon saapuneiden lentojen terminaalista. Autonvuokrauksen Orsta Voldan lentoaseman toimipisteen valikoima tarjoaa sinulle sekä henkilöautoja ja farmareita että maastureita, joilla kulkeminen onnistuu haastavimmissakin maastoissa, joista maa on tunnettu. Auton voit vuokrata etukäteen tai paikan päällä kätevästi. Henkilökunta osaa myös kertoa liikenteeseen liittyvistä asioista, kuten tietulleista ja vuoristoteistä ja niihin liittyvistä asioista. Osa vuoristoteistä voi olla esimerkiksi suljettu talviaikana niiden vaarallisuuden vuoksi.

Autonvuokraus Orsta Voldan lentoasemalla

Lentoasema sijaitsee Hovdenin kaupungissa, puolessa välin Orstan ja Voldan kaupunkeja. Lentoasema sijaitsee moottoritiellä E39, jolta on noin viiden minuutin matka molempiin kaupunkeihin. Auton vuokraaminen ja palauttaminen onnistuu saapuneiden lentojen terminaaliin ja sieltä voit käydä vuokraamassa auton, joka on sopiva sinun käyttöösi. Sixt ei voi tietynmerkkistä automerkkiä matkaajalle luvata, mutta autokategorian kyllä. Se, millaiseen käyttöön vuokra-auto tulee, vaikuttaa tietysti myös auton tyypin valitsemiseen. Esimerkiksi maasturi voi olla hyvä vaihtoehto sellaiselle matkaajalle, jolla on mielessä kulkea kapeita ja mutkittelevia vuoristoteitä, kun taas kaupunkiajamiseen käy hyvin myös henkilöauto. Autoa vuokratessa kannattaa myös kysyä lisäpalveluita, kuten GPS-navigaattoreita tai tarvittaessa lastenistuimia. Voit myös ottaa vakuutuksen kolari-,lasi- tai rengasrikon varalle, joka voi olla tällaisissa maastoissa tarpeen.

Koe Norjan vaihtelevat maisema helposti

Autonvuokraus helpottaa monen matkaajan elämää, kun ei tarvitse miettiä julkisia kulkuneuvoja. Lisäksi paljon matkustavalle tämä on helpompi tapa nähdä, mitä maa voi vierailleen tarjota. Sekä Orstassa että Voldassa löytyy kirkkoja ja Voldassa on myös ostoskeskus, josta ostaa vaikkapa matkamuistoja. Yksi näkemisen arvoinen paikka on Brudavoll Farm, joka sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Orstan keskustassa ja on osa suurempaa museosäätiötä, johon kuuluu useampi farmi, jossa voi nähdä vanhanaikaista maatilaelämistä. Kohde tarjoaa vierailleen myös nähtävyyksien lisäksi vuonojen ja vuorien yhdistelmän, joka saa monet matkustamaan sinne uudestaan ihastelemaan luonnon kauneutta. Ja jos sinulla on mielessä patikointi tai muu ulkoilmaliikunta, on maa siihen oivallinen kohde, ja kun otat allesi vuokra-auton Orsta Voldan lentoasemalta, saavut eri kohteisiin helposti.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Ørsta-Volda Lentoasema HOV Arrival Hall 6150 Ørsta 62.180463, 6.079256 +47-92290550

Sixt-toimipiste Ørsta-Volda Lentoasema HOV

Arrival Hall
6150 Ørsta
 
Puhelinnro +47-92290550

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service