Auton vuokraus toimipisteestä Ørsta-Volda Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Ørsta-Volda Lentoasema

Osoite

Arrival Hall, 6150 Ørsta, Norja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Ørsta-Volda Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixtin autonvuokraus Orsta Voldan lentoasemalla Saapuessasi autovuokraamoomme Orsta Voldan lentoasemalle (HOV) löydät Sixt-autovuokraamon saapuneiden lentojen terminaalista. Autonvuokrauksen Orsta Voldan lentoaseman toimipisteen valikoima tarjoaa sinulle sekä henkilöautoja ja farmareita että maastureita, joilla kulkeminen onnistuu haastavimmissakin maastoissa, joista maa on tunnettu. Auton voit vuokrata etukäteen tai paikan päällä kätevästi. Henkilökunta osaa myös kertoa liikenteeseen liittyvistä asioista, kuten tietulleista ja vuoristoteistä ja niihin liittyvistä asioista. Osa vuoristoteistä voi olla esimerkiksi suljettu talviaikana niiden vaarallisuuden vuoksi.
Autonvuokraus Orsta Voldan lentoasemalla

Autonvuokraus Orsta Voldan lentoasemalla

Lentoasema sijaitsee Hovdenin kaupungissa, puolessa välin Orstan ja Voldan kaupunkeja. Lentoasema sijaitsee moottoritiellä E39, jolta on noin viiden minuutin matka molempiin kaupunkeihin. Auton vuokraaminen ja palauttaminen onnistuu saapuneiden lentojen terminaaliin ja sieltä voit käydä vuokraamassa auton, joka on sopiva sinun käyttöösi. Sixt ei voi tietynmerkkistä automerkkiä matkaajalle luvata, mutta autokategorian kyllä. Se, millaiseen käyttöön vuokra-auto tulee, vaikuttaa tietysti myös auton tyypin valitsemiseen. Esimerkiksi maasturi voi olla hyvä vaihtoehto sellaiselle matkaajalle, jolla on mielessä kulkea kapeita ja mutkittelevia vuoristoteitä, kun taas kaupunkiajamiseen käy hyvin myös henkilöauto. Autoa vuokratessa kannattaa myös kysyä lisäpalveluita, kuten GPS-navigaattoreita tai tarvittaessa lastenistuimia. Voit myös ottaa vakuutuksen kolari-,lasi- tai rengasrikon varalle, joka voi olla tällaisissa maastoissa tarpeen.
Koe Norjan vaihtelevat maisema helposti

Koe Norjan vaihtelevat maisema helposti

Autonvuokraus helpottaa monen matkaajan elämää, kun ei tarvitse miettiä julkisia kulkuneuvoja. Lisäksi paljon matkustavalle tämä on helpompi tapa nähdä, mitä maa voi vierailleen tarjota. Sekä Orstassa että Voldassa löytyy kirkkoja ja Voldassa on myös ostoskeskus, josta ostaa vaikkapa matkamuistoja. Yksi näkemisen arvoinen paikka on Brudavoll Farm, joka sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Orstan keskustassa ja on osa suurempaa museosäätiötä, johon kuuluu useampi farmi, jossa voi nähdä vanhanaikaista maatilaelämistä. Kohde tarjoaa vierailleen myös nähtävyyksien lisäksi vuonojen ja vuorien yhdistelmän, joka saa monet matkustamaan sinne uudestaan ihastelemaan luonnon kauneutta. Ja jos sinulla on mielessä patikointi tai muu ulkoilmaliikunta, on maa siihen oivallinen kohde, ja kun otat allesi vuokra-auton Orsta Voldan lentoasemalta, saavut eri kohteisiin helposti.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Ørsta-Volda Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Ørsta-Volda Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Ørsta-Volda Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Ørsta-Volda Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Ørsta-Volda Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,2
Perustuu 5 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(4,6)
Ajoneuvon luovutus
(4,3)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Taycan
Porsche Taycan
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Ørsta-Volda Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Ørsta-Volda Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Ørsta-Volda Lentoasema

Näytä lisää