Autonvuokraus
Sandane
Piilota
Norja // Sandane
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Sandane

Matkasi käynnistyy näppärästi Sixt Autovuokraamosta Sandanessa, jossa autonvuokraus on edullista ja luotettavaa. Lähimmät toimipisteemme sijaitsevat Ålesundin sekä Ørsta-Voldan lentoasemilla ja riippuen toimipisteen autovalikoimasta vuokrattavanasi on taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit, kaikenlaisessa maastossa kulkevat nelivedot sekä suuren tavaramäärän kuljettamiseen tarkoitetut pakettiautot. Tarkemmat tiedot toimipisteiden sijainneista ja autokalustosta saat verkkosivuiltamme, mutta voit olla myös yhteydessä asiantuntevaan asiakaspalveluumme puhelimitse ja neuvomme sopivan ajoneuvon valinnassa sekä muissa vuokra-auton vuokrausta koskevissa asioissa mielellämme.

 
 • Ørsta-Volda Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Hall
  6150 Ørsta

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Alesund Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  P.boks Vigra Lufthavn
  6040 Vigra

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamon vuokra-auto lisäpalveluilla käyttöön Sandanessa

Kaikki vuokra-automme ovat suosittujen automerkkien uusimpia malleja, joilla on miellyttävää ja turvallista ajaa, ja lisäksi niissä kaikissa on ilmastointi ja turvatyynyt vakiovarusteena. Sinun on mahdollista valita myös erilaisia lisäpalveluita tarpeidesi mukaan, kuten esimerkiksi GPS-navigaattorin, joka onkin kätevä apu, kun on tärkeää päästä ajoissa perille oikeaan paikkaan, oli kyse sitten työkokouksesta tai muusta tapaamisesta. Tien päällä sattuviin yllättäviin tilanteisiin voit varautua ottamalla lisävakuutuksia, kuten lasi- ja rengasturvan, kun taas turvallisuuteen panostavat vanhemmat ottavat mielellään lapsille turvaistuimet vuokra-autoon. Jos olet tullut pidemmälle Norjan-reissulle ja porukasta löytyy toinen ajotaitoinen, voit nimetä matkalle lisäkuljettajan, jotta kuljettajan vaihto onnistuu ongelmitta kesken matkan. Tehdessäsi varausta vuokra-autosta pyydämme ottamaan ystävällisesti huomioon, että emme voi taata tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian.

Autonvuokraus Sandanessa on menolippu Norjan luonnon kauneuteen

Läntisen Norjan Gloppenissa sijaitsevaa Sandanen kylää ympäröivät Norjalle tyypilliset maisemat vuorineen, vuonoineen ja jäätiköineen, ja vuokra-auto onkin alueella paras mahdollinen kulkuväline, sillä joukkoliikennettä ei saatavilla moniinkaan kohteisiin. Sandane lähialueineen soveltuu hyvin patikointiin, kiipeilyyn, maastopyöräilyyn ja talviurheiluharrasteisiin, ja välineethän kulkevat kätevästi vuokra-auton kyydissä. Norjan mantereen seitsemänneksi suurin jäätikkö, Myklebustbreen, löytyy noin puolen tunnin ajomatkan päässä Sandanesta. Kun taas ajat noin 80 kilometrin päähän Sandanesta itään, pääset Jostedalsbreen kansallispuistoon ja siellä on Manner-Euroopan suurin jäätikkö, Jostedalsbreen, sekä erittäin vaihtelevaa maastoa vehreistä laaksoista paljaisiin vuoriin ja jäätikkömaisemiin, joten patikointi puistossa on Norjan luonnosta nauttimista parhaimmillaan. Käy siis Sixtin vuokra-auton rattiin ja lähde matkaan kohti luontoelämyksiä!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service