Autonvuokraus
Sørkjosen
Piilota
Norja // Sørkjosen
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Sørkjosen

Sixt Autovuokraamo Sørkjosen toivottaa työ- ja lomamatkalaiset lämpimästi tervetulleiksi laajalla merkkiautojen valikoimallaan, josta löytyy jotain jokaiselle. Ystävällinen henkilökuntamme auttaa mielellään Sixt Sørkjosenin autonvuokraukseen liittyvissä asioissa jo ennen matkaasi, joten älä epäröi olla yhteydessä. Laadukkaat henkilöautot ja farmarit sopivat kaikenkokoisille seurueille ja niillä matkustaa taloudellisesti Norjassa. Tyylikkäät kyydit ovat luvassa, kun otat allesi näyttävän urheilu- tai avoauton, sillä nämä eivät jätä ketään kylmäksi! Tilavilla maastureilla reissaa haastavammissakin maastoissa ja niihin mahtuu kätevästi myös isommat matkatavarat mukaan. Mikäli tarvetta on tavarankuljetukselle, tutustu ihmeessä pakettiautovalikoimaamme. Koko valikoimaamme tutustut kätevästi verkkosivuillamme ja mobiilisovelluksessamme, jossa voit myös varauksen hoitaa vaivattomasti.

 
 • Tromsø Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Flyplassveien 31
  9016 Tromsoe

  ma. - pe.07:00 - 24:00
  la.09:00 - 22:00
  su.10:00 - 23:00
  Juhlapyhä10:00 - 21:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Alta Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Alta Lufthavn
  9515 Alta

  ma. - pe.06:00 - 23:00
  su.08:30 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Tromsø

  Sixt Autonvuokraus
  Skognesveien 2
  9016 Tromsø

  ma. - pe.07:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Alta

  Sixt Autonvuokraus
  Skiferveien 2
  9513 Alta

  ma. - to.08:00 - 21:00
  pe.08:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Tee varauksestasi monipuolinen Sixtin lisäpalveluilla

Sixt tarjoaa uudenkarheat, keskimäärin 3 kuukautta vanhat vuokra-autot aina kilpailukykyiseen hintaan. Kaikki ajoneuvomme ovat jo valmiiksi hyvin varusteltuja, mutta varaustasi voit aina muokata lisäämällä siihen monipuolisia lisäpalveluita. Mikäli suunnitelmissa on kiertää Norjaa, kannattaa varaukseen lisätä vapaat ajokilometrit, jotta voit taittaa kilometrejä huolettomasti. Kätevä lisä on myös GPS-navigaattori, joka helpottaa reittivalinnoissa ja vapauttaa sinut nauttimaan ajamisesta enemmän. Lasten kanssa matkustaessa kannattaa varaukseen napata lisäksi lastenistuimet, jotta myös perheen pienimmät matkaavat turvallisesti. Useamman innokkaan kuskin ollessa matkassa mukana on lisäkuljettaja ehdoton valinta, sillä näin useampi pääsee kokemaan tämän Sixt-ajonautinnon. Pyydämme huomioimaan, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta vuokra-auton merkki ja malli varmistuvat auton noutovaiheessa. Sixt ei veloita piilokuluja, joten voit maksaa varauksesi huoletta myös luottokortilla. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa viikon jokaisena päivänä varauksen teossa ja muissa mahdollisissa kysymyksissä koskien autonvuokrausta Sørkjosenissa.

Sørkjosen tarjoaa luonnonrauhaa matkailijoille

Pohjois-Norjassa sijaitseva Sørkjosen tarjoaa matkailijoille kauniit luonnomaisemat ja siellä kelpaa ajella etsimään mitä mahtavampia vaellusreittejä. Tässä kohteessa oma vuokra-auto onkin oivallinen apu, sillä voit itse päättää omat aikataulusi eikä sinun tarvitse odotella julkisia kulkuneuvoja. Kaupungista löytyy myös kulttuuria ja halutessasi viettää mielenkiintoisen museopäivän voit ajella vain noin viisi minuuttia Nord-Troms-museoon. Suurempi kaupunki lähistöllä on Tromssa ja sinne voit suunnata omalla vuokra-autolla kätevästi noin kolmessa tunnissa. Tromssasta löytyy myös lentokenttä, josta on helppo saapua paikalle Sørkjoseniin. Sixt haluaa tehdä matkastasi joustavan ja nautinnollisen, joten omalla vuokra-autolla Sixt Sørkjosenista koet seuraavan kohteesi mahdollisimman monipuolisesti!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service