Autonvuokraus
Stokka
Piilota
Norja // Stokka
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Stokka

Revontulien, vuonojen ja vesistöjen maisemiin on mukava tutustua, kun vuokraat kulkupelin Sixt autovuokraaamo Stokkasta. Varaus on helppoa ja nopeaa tehdä internetissä tai mobiilisovelluksella, ja vaivaton noutaa vaikkapa läheiseltä Sandnessjøen lentoasemalta. Voit aloittaa mutkattoman matkasi heti saavuttuasi ja pakata matkatavarasi, seurueesi ja työsalkkusi Sixtin vuokra-autoon. Laajasta uusien ja laadukkaiden ajoneuvojen valikoimastamme voit valita niin tilavat farmarit, jonka katolle voit vuokrata suksiboksin, taloudelliset sedanit kaupunkiajeluun, ja suorituskykyiset maasturit patikointiretkelle. Ajoneuvovalikoima vaihtelee hieman toimipisteestä riippuen, ja niihin voit tutustua lähemmin internetsivuillamme.

 
 • Sandnessjoen Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Stokka
  8800 Sandnessjøen

  ma. - su.07:30 - 21:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Mo i Rana Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Røvassdalveien 61
  8615 Skonseng

  ma. - su.07:00 - 24:00
  Juhlapyhä07:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Mo i Rana Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Ole Tobias Olsens gate 19
  8622 Mo i Rana

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la.10:00 - 14:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Sandnessjoen

  Sixt Autonvuokraus
  Radåsveien 5
  8803 Sandnessjøen

  ma. - pe.07:30 - 15:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Mo i Rana

  Sixt Autonvuokraus
  Verkstedveien 3
  8624 Mo i Rana

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la.10:00 - 14:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo Stokka tekee matkastasi mutkattoman ja elämyksellisen

Olipa matkasi tarkoitus liikeneuvottelut, patikointi vuoristoissa, kalastus tai viikinkien elämään tutustuminen, on Sixt-vuokra-autoilu järkevä ratkaisu. Päätä itse ajoreitit ja aikataulut, ja vuokraa sopivin ajoneuvo lisävarusteineen täydentämään matkaasi. Pienten lasten kanssa matkustavat voivat vuokrata lisävarusteista erikokoiset lastenturvaistuimet, ja GPS-navigaattori auttaa jokaista seudulla ensi kertaa vierailevaa löytämään perille. Maksa pieni lisä vapaista kilometreistä, mikäli matkareittisi kiertelee rohkeasti useita satoja kilometrejä, ja jaa kuljettajan vastuuta ja ajonautintoa lisäämällä kuljettajia vuokraukseen. Nämä ja monta muuta hyödyllistä lisäpalveluamme ovat esiteltynä internetsivuillamme, ja voit lisätä ne helposti vuokraukseesi. Vuokra-ajoneuvoa valitessasi otathan huomioon, että emme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian.

Sixtin vuokra-auto Stokkassa ja mahdollisuudet seikkailuun ovat käsissäsi

Keski-Norjassa, Alstenin saarella sijaitseva Stokka, on osa Sandnessjøen kaupunkia, ja jokaisen merielämästä, patikoinnista ja puhtaasta ilmasta kiinnostuneelle erinomainen kohde. Viikingeistään ja Seitsemän sisarusta (Sju søstre) -vuorijonostaan tunnettu seutu sopii myös koko perheen seikkailulomapaikaksi. Heittäydy viikinkien aikaan vierailemalla Sandnessjøen keskustassa sijaitsevan Torolvsteinin rakennuksessa ja tutustu sen tarinoihin, ja ajele samalla päiväreissulla viihtyisästi Sixt Autovuokraamo Stokkan ajoneuvolla Sandnessjøen rannikkolinnoitukseen (kystfort), ja kierrä vielä lenkki Helgelandsbrua-sillan kautta. Saat aimo annoksen upeita maisemia ja mielenkiintoista historiaa.

Seitsemän sisarusta -vuorijono kutsuu haastaville patikointiosuuksille, ja matkasi alkuun pääset jouhevasti pakkaamalla Sixtin vuokramaasturiin patikointivarusteet, eväät ja vaihtovaatteet. Anna häikäisevän luonnon hurmata koko majesteettisuudellaan, ja valitse reiteistä sinulle sopivin. Sixtin avulla vain taivas on rajana, ja matkanteko on hauskaa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä