Autonvuokraus
Tromsdalen
Piilota
Norja // Tromsdalen
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Tromsdalen

Sixt Autovuokraamosta Tromsdalenissa voit vuokrata auton itsellesi vaivattomasti. Tutustu verkkosivuillamme laajaan valikoimaan erilaisia vuokra-autoja ja saat ajantasaista tietoa saatavuustilanteesta. Autonvuokraus verkkosivuiltamme on sujuvaa ja helppoa. Valitset vain haluamasi autokategorian ja ajankohdan sekä lisäät tarvittavat lisäpalvelut varauksellesi.

 
 • Tromsø Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Flyplassveien 31
  9016 Tromsoe

  ma. - pe.07:00 - 24:00
  la.09:00 - 22:00
  su.10:00 - 23:00
  Juhlapyhä10:00 - 21:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Bardufoss Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Bardufoss Airport
  9325 Bardufoss

  ma. - to.08:00 - 19:00
  pe.08:00 - 21:00
  su.14:00 - 20:00
  Juhlapyhä10:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Tromsø

  Sixt Autonvuokraus
  Skognesveien 2
  9016 Tromsø

  ma. - pe.07:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Bardufoss

  Sixt Autonvuokraus
  Heggelia
  9325 Bardufoss

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la.10:00 - 14:00
  su.10:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo Tromsdalenissa palvelee sinua tarpeitasi vastaten

Tromsdalenin Sixt Autovuokraamo helpottaa sinun ja seurueesi matkantekoa. Etsit vain ensin sopivan vuokra-auton haluamallesi ajankohdalle ja lisäät varauksellesi myös tarvittavat lisäpalvelut. Isommassa ryhmässä matkustavien kannattaa lisätä varaukselle lisäkuljettaja, jotta voitte jakaa ajamistanne. Perheen kanssa matkustavien kannattaa lisätä varaukselle turvaistuimet, jotta perheen pienimmätkin matkustavat mukavasti ja turvallisesti. Norjaan ja Tromsdalenin alueelle ensimmäisiä kertoja suuntaavien kannattaa lisätä varaukselleen GPS-navigaattori, jotta voitte keskittyä ajamiseen ja maisemiin. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Tromsdalenissa on vaivatonta. Vuokra-automme edustavat tunnetuimpien automerkkien uusimpia malleja ja ovat kattavasti varusteltuja. Huomioithan, että Sixt Autovuokraamo Tromsdalenissa voi taata ainoastaan tietyn autokategorian, ei tiettyä merkkiä ja mallia. Mikäli sinulla on lisää kysyttävää autonvuokrauksesta, voit aina olla yhteydessä suoraan asiantuntevaan asiakaspalveluumme tai tutustua Sixt Autovuokraamoon verkkosivuillamme.

Tromssan kylkiäinen Tromsdalen

Tromsdalen on Tromssan kaupungin kaupunginosa. Tromssa sijaitsee Pohjois-Norjassa ja on napapiirin pohjoispuolisista kaupungeista kaikista suurin. Se on Norjan kahdeksanneksi suurin kaupunki 70.000 asukkaallaan. Se on myös Tromssan lääniin pääkaupunki ja alueen hallinnollinen keskus. Tromssan kaupunki tunnetaan Norjassa kalastuksen ja merenkulun keskuksena. Tromsdalenin kaupunginosa tunnetaan Tromssan itäpuolella sijaitsevana kaupunginosana, jonka tunnetuin ja näkyvin maamerkki on Tromsdalstinden, yli 1200 metriin kohoava vuori, jonka laelle pääsee näköalahissillä. Sixt Autovuokraamosta vuokraamallasi autolla pääset hisseille vaivattomasti, matkaa sinne taitat Tromsdalenista noin 25 minuuttia. Alueella vierailevien kannattaa myös suunnata Tromsdalenin keskustasta muutaman minuutin matkan päähän ja käydä tutustumassa Jäämerenkatedraaliin, jota kutsutaan myös Norjan oopperataloksi, sillä se muistuttaa hieman Sydneyn tunnetuinta maamerkkiä, oopperataloa. Kirkko on rakennettu 1965 metallista ja betonista, mutta sen arkkitehtuuri hivelee silmää. Voit myös ajella Tromsdalenista Tromssaan, jonne matka kestää noin 15 minuuttia ja tehdä ostoksia tai käydä nauttimassa rannan maisemista. Sixt Autovuokraamo Tromsdalenissa palvelee sinua kaikessa autonvuokraukseen liittyvässä.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service