Autonvuokraus
Volda
Piilota
Norja // Volda
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Volda

Sixt Autovuokraamo Voldassa on hyvä paikka autonvuokraukseen, sillä autokalustomme on suosittujen automerkkien uusimpia malleja ja ajamisesta Norjassa tulee silloin turvallista ja miellyttävää. Lähin toimipisteemme sijaitsee Ørsta-Voldan lentoasemalla ja autovalikoimamme kattaa taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit sekä vaikeassakin maastossa ongelmitta selviävät maasturit. Vuokraus hoituu kätevästi verkkosivuillamme, jossa voit myös tutustua autokalustoomme ja valita tarpeitasi vastaavan vuokra-auton tai voit olla yhteydessä puhelimitse asiantuntevaan asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään valitsemaan sopivan ajoneuvon.

 
 • Ørsta-Volda Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Hall
  6150 Ørsta

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Luotettava vuokra-auto ja hyödylliset lisäpalvelut Voldan Sixt Autovuokraamosta

Norjan länsirannikko on vuonojen ja vuorien halkomaa maisemaa ja alueen vuoristoteillä vankkatekoinen neliveto voi olla paras valinta vuokra-autoksi, varsinkin jos aikoo kartoittaa suuremmankin alueen Voldassa ja lähiseuduilla lomaillessa. Työmatkalaiselle taloudellinen sedan saattaa olla riittävä, mutta jos työn ohessa aikoo ehtiä harrastamaan vaikka urheilua, tilavampi farmari on hyvä valinta harrastevälineiden kuljetusta ajatellen. Sixtin tarjoamista lisäpalveluista GPS-navigaattorista hyötyy jokainen, oli matkan tarkoitus mikä tahansa, kun taas lapsiperheet ovat mielissään turvallisista lastenistuimista. Lisäksi meiltä löytyy erilaisia lisävakuutuksia, joilla voi rauhoittaa mieltään ja varautua kunnolla yllättävien tilanteiden varalle, kuten lasi- ja rengasturva. Kun teet varausta, otathan ystävällisesti huomioon, että emme voi taata tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian.

Autonvuokraus antaa mahdollisuuden tutustua Voldaan ja lähiseutuun

Voldan kaupunki sijaitsee samannimisessä kunnassa läntisessä Norjassa Møre og Romsdalin läänissä 70 kilometriä Ålesundista etelään. Volda on Voldsfjorden-vuonon rannalla ja siellä on reilut 6000 asukasta, mutta pienestä koostaan huolimatta se on eläväinen yliopistokaupunki, jolla on vahva kulttuuriperintö ja akateemiset perinteet. Vuonojen ja vuorten läheisyys tarkoittaa myös sitä, että paikassa on yllin kyllin mahdollisuuksia urheiluharrasteisiin sekä maisemien ihailuun, joka onkin vuokra-auton kyydissä mukavaa ajanvietettä. Voldan keskustasta reilun kuuden kilometrin päässä on Volda Skisenter hiihto- ja laskettelukeskus ja sinun tarvitsee ajaa vain reilut 14 kilometriä päästäksesi Ørstan hiihtokeskukseen, joka on keskellä Sunnmøren alpit -vuoristoa, jonka huiput kohoavat 1500 metrin korkeuteen. Vuokra-autolla pääset näkemään vuonojen ja vuorten kauneuden!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service