Autonvuokraus
Pakistan
Piilota
Pakistan
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Pakistan: Sixt Autovuokraamo

Sixt Autovuokraamo Pakistanissa

Autonvuokraus Sixtin toimipisteissä Pakistanissa on vaivatonta. Sixtillä on useampi toimipiste Pakistanissa, joten verkkosivuillamme kannattaa tutustua eri toimipisteisiin saadaksesi ajankohtaista lisätietoa siitä, missä päin Pakistania voit palveluitamme käyttää. Vuokra-autovalikoimastamme löydät varmasti sinulle sopivan vuokra-ajoneuvon matkaasi varten, matkustitpa sitten työn tai vapaa-ajan puitteissa. Autonvuokraus Pakistanissa onnistuu helpoimmin suoraan verkkosivuiltamme: valitse matkasi kohde, ajankohta, itsellesi sopiva vuokra-autokategoria ja tee varaus. Voit lisätä varauksellesi samalla tarvettasi vastaavan vakuutusturvan, joita tarjoamme muutamia erilaisia. Lisäksi voit valita varaukseesi tarvitsemasi lisäpalvelut Sixt Autovuokraamon Pakistanin toimipisteiden kattavasta valikoimasta. Jos teitä on useampi ajokortillinen kuljettaja, voitte jakaa ajovastuuta lisäämällä varaukseenne useamman kuljettajan. Jos puolestaan matkustat perheen pienimpien kanssa, saat lisättyä turvaistuimet kätevästi jo vuokra-autovarausta tehdessäsi. Kun olet valmis varauksesi kanssa, saavut vain valitsemaasi autovuokraamoon ja vuokra-ajoneuvosi on valmis noudettavaksi sovittuna ajankohtana.

Liikenteen perusasioita Pakistanissa

Turvallisuutesi varmistamiseksi on hyvä tutustua pakistanilaisiin liikennesääntöihin ja eroavaisuuksiin, joita saatat huomata tottumaasi liikennekulttuuriin verrattuna. Olemme listanneet alle muutamia liikennesääntöjä, jotka helpottavat valmistautumistasi autonvuokraukseen ja vuokra-autolla liikkumiseen Pakistanissa.

 • Pakistanissa liikenne on vasemmanpuoleinen
 • Liikennekulttuuri on erilainen kuin Suomessa, rauhallisuus kannattaa säilyttää
 • Tieverkosto voi olla paikoin huonossa kunnossa
 • Nopeusrajoitus moottoritiellä on 120 km/h, kaupungissa 50 ja maanteillä 80-100 km/h

Kannattaa tutustua ulkoministeriön ajantasaisiin matkustustiedotteisiin ennen matkaa ja pitää mielessä, että kaikki alueet Pakistanissa eivät ole turistien vierailtavissa.

Tutki ja koe Pakistan Sixtin vuokra-auton avulla

Pakistanissa on paljon nähtävää ja koettavaa. Maan historia ja kulttuuri kulkevat pitkälle ennen ajanlaskumme alkua ja vanhimmat arkeologiset nähtävyydet ovat jopa 9.000 vuotta vanhoja. Maan luonto on todella monimuotoinen ja luonnossa kulkija viihtyykin Pakistanissa varmasti. Ruokakulttuuri Pakistanissa on rikas ja siihen tutustuminen varmasti vaivan arvoista. Ruuan perusraaka-aine on Naan -leipä ja sen erilaiset variaatiot, kuten hieman makeampi versio Sheer Mal. Myös paikallista kebabia kannattaa maistaa, sillä sen kerrotaan olevan maailmankuulua. Sixt Autovuokraamo Pakistanista vuokraamallasi autolla voit ajellen tutustua vaikka pääkaupunki Islamabadiin ja sen lähialueisiin tai ajella hyväkuntoista moottoritietä pitkin Lahoreen, joka on Pakistanin toiseksi suurin kaupunki ja sijaitsee Punjabin provinssissa. Islamabadissa ei ole lainkaan vanhaa rakennuskantaa, mutta modernia arkkitehtuuria senkin edestä. Lahore puolestaan on ollut kulttuurin kehto jo aikojen alusta ja sen nähtävyyksiä on päätynyt myös UNESCOn maailmanperintölistalle useampi erilainen. Julkinen liikenne Pakistanissa ei ole kummoinen, joten vuokra-auto on todella kätevä tapa liikkua paikasta toiseen.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service