Autonvuokraus
Islamabad
Piilota
Pakistan // Islamabad
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Laadukasta autonvuokrausta Islamabadissa

Kun suunnitteilla on loma- tai työmatka Islamabadiin, Sixt Autovuokraamo tarjoaa täällä käyttöösi laadukkaat autonvuokrauspalvelut. Islamabadista löydät toimipisteemme lentokentän lisäksi myös kätevästi kaupungin keskustasta, Hotel Islamabadin yhteydestä. Täältä noudat vuokra-autosi kätevästi, halusitpa sitten varata sen yhdeksi päiväksi tai koko matkasi ajaksi. Käytössäsi Islamabadin keskustan toimipisteessämme on modernien ajoneuvojen valikoima, joka sisältää niin näppärän kokoiset henkilöautot kuin tilaa matkustajille ja ostoksille tarjoavat farmaritkin. Mikäli koet tarvitsevasi edellä mainittujen autokategorioiden sijaan käyttöösi Islamabadin matkalla maasturin, pakettiauton tai urheilu- tai avoauton, tee varauksesi Islamabadin lentokentälle, jonka toimipisteellämme on varattavissa myös nämä.

 
 • Islamabad Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Airport Ave
  . Islamabad

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Islamabad/Hotel Islamabad

  Sixt Autonvuokraus
  Municipal Rd, G6 Markaz
  1373 Islamabad

  ma. - to.09:00 - 18:00
  pe.09:00 - 12:00
   15:00 - 18:00
  la.09:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

Sixtin lisäpalvelut tuovat turvaa, joustavuutta ja mielenrauhaa

Lisäpalvelut viimeistelevät vuokra-autosi hetkessä. Helppokäyttöisessä varaustyökalussamme lisäät varaukseesi juuri ne palvelut, joita koet eniten tarvitsevasi. Mikäli haluat mielenrauhaa ajaessasi vieraan maan teillä, kolariturva, lasi- ja rengasturva sekä vapaaehtoinen henkilövakuutus tarjoavat juuri sitä. Vapaat ajokilometrit ja matkan jatkumisturva tuovat matkallesi mukaan joustavuutta, kaiken varalta. Lisäkuljettajan lisäämällä varmistat puolestaan tarpeelliset tauot auton ratista. Lisävarusteistamme GPS-navigaattori on ehdoton lisä tuntemattomilla tieosuuksilla opastamaan. Pidäthän varausta tehdessäsi mielessä, että voimme taata ainoastaan autokategorian, emme tiettyä merkkiä tai mallia.

Islamabadin seikkailuihin vuokra-auton siivittämänä

Pakistanin pääkaupunki Islamabad tulvii ikiaikaista historiaa, joka on aistittavissa kaupungin katuja kierreltäessä. Kaupungin asukasluku on kasvanut viimeisten vuosikymmenten aikana hurjaa vauhtia, väkiluvun ylittäessä jo miljoonan asukkaan rajapyykin. Kesäisin lämpötila nousee täällä helposti 40 °C yläpuolelle, jolloin järvien rannat tarjoavat vilvoittavia tuulahduksia. Nähtävyyksistä täällä mainittakoon Saudi-Arabian kuninkaan Faisalin lahjoittama moskeija Shah Faisal Masjid sekä pilvenpiirtäjä Saudi-Pak Tower.

Islamabadia ympäröivä luonto on häkellyttävän kaunis, ja erilaiset luonnonpuistot kiehtovat takuulla jokaista kävijää. Islamabadissa järjestetään myös lukuisia erilaisia opastettuja kierroksia kaikkialla, niin kaupungin vilinässä kuin raikkaissa vuoristomaisemissakin. Sisällytätpä matkasuunnitelmaasi mitä tahansa Islamabadin nähtävyyksistä ja aktiviteeteista, vuokra-auto on kannattava hankinta Islamabadin-matkasi ajaksi. Sen ansiosta vältyt ruuhkabusseissa seisomiselta ja pääset joustavasti paikasta toiseen. Toteuta autonvuokraus Islamabadin Sixt Autovuokraamosta jo tänään, ja olet renkaanmitan lähempänä matkaasi!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service