Autonvuokraus
Islamabad Lentoasema
Piilota
Pakistan // Islamabad // Islamabad Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Islamabad Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Airport Ave
  . Islamabad PK +92-3008455376
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: ISB
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Islamabadin lentokentällä

Monelle vielä melko tuntematon Pakistanin pääkaupunki Islamabad toivottaa matkailijat lämpimästi tervetulleiksi ja voit aloittaa matkasi vaivattomasti nappaamalla oman Sixt-vuokra-auton suoraan saapuessasi Islamabadin lentokentälle. Toimipisteemme sijaitsee lentokentän sisällä ja löydät meidät seuraamalla Sixt-kylttejä, voit myös aina soittaa etukäteen henkilökunnallemme, niin he osaavat odottaa sinua ja seuruettasi. Vuokra-autovalikoimamme on laaja ja kilpailukykyinen, kaikki ajoneuvomme ovat uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja tunnetuilta merkeiltä. Olitpa Pakistanissa lomareissussa tai työmatkalla, meiltä löytyy sopiva vuokra-auto juuri sinulle! Laadukkailla henkilöautoillamme ja farmareillamme reissaat taloudellisesti kohteesta toiseen. Näyttävät urheilu- ja avoautomme taas tarjoavat tyylikkäät kyydit vaikka työtapaamisiin. Tilavilla maastureillamme puolestaan pääset rauhassa seikkailemaan, sillä ne selviävät hankalammistakin reittivalinnoista. Tavarankuljetusta varten kannattaa tutustua pakettiautovalikoimaamme. Ystävällisesti pyydämme huomioimaan, että voit valita autonvuokrauksen Islamabadin lentokentällä haluamastasi kategoriasta, mutta vuokra-auton lopullinen malli selviää noutovaiheessa. Omaa varaustasi voit höystää kätevästi monipuolisilla lisäpalveluillamme, kuten GPS-navigaattorilla, vapailla ajokilometreillä tai lisäkuljettajan lisäämisellä varaukselle. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa myös viikon jokaisena päivänä!

Matka alkaa kätevästi nappaamalla Sixt vuokra-auto Islamabadin lentokentältä

Sixt Autovuokraamon löydät kätevästi suoraan Islamabadin lentokentän sisäpuolelta ja voit löytää sinne kätevästi seuraamalla kylttejämme. Islamabadin kansainvälinen lentokenttä, lyhyemmin IIAP, on loistava paikka aloittaa matka Pakistanissa. Kyseessä on Pakistanin pääkaupunki ja pääset sieltä kaupungin keskustaan noin 30 minuutissa ajellen. Etäisyys keskustaan on noin 28 kilometriä ja taittuu parhaiten vuokra-autolla. Toisen Sixt Autovuokraamon löydät lähempänä kaupungin keskustaa, joten Islamabadissa voit asioida kahdessa toimipisteessämme.

Pakistanin pääkaupunki Islamabad tarjoaa uusia elämyksiä

Islamabad on hieman tuntemattomampi matkakohde, mutta siellä riittää nähtävää ja tehtävää, varsinkin kun käytät autonvuokrausta Islamabadin lentoasemalta, sillä siten pääset paikasta toiseen omien aikataulujesi mukaisesti. Näyttävä Pakistan-monumentti kannattaa sisällyttää matkaohjelmaan, sillä se on lumoava varsinkin iltavalaistuksessa ja sijaitsee noin 6 kilometrin päässä Islamabadin keskustasta. Kaupungista löytyy myös monia museoita ja moskeijoita, joita voi käydä ihastelemassa. Varsinkin lasten kanssa matkustaville mieluisa kohde on Islamabadin eläintarha, josta löytyy tekemistä vaikka koko päiväksi, tänne ajelet kaupungin keskustasta noin 8,5 kilometriä. Tee matkastasi joustavampi ja nappaa allesi oma Sixtin vuokra-auto!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Islamabad Lentoasema ISB Airport Ave . Islamabad 33.556333, 72.832570 +92-3008455376

Sixt-toimipiste Islamabad Lentoasema ISB

Airport Ave
. Islamabad
 
Puhelinnro +92-3008455376

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service