Autonvuokraus
Islamabad/Hotel Islamabad
Piilota
Pakistan // Islamabad // Islamabad/Hotel Islamabad
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Islamabad/Hotel Islamabad: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Municipal Rd, G6 Markaz
  1373 Islamabad PK +92-3218555376
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: ISBC01
Aukioloajat
ma. - to.09:00 - 18:00
pe.09:00 - 12:00
 15:00 - 18:00
la.09:00 - 18:00
 
 

Eksoottisen Islamabadin parhaat puolet Sixtin vuokra-autolla

Matkalla Pakistanissa pääset tutustumaan tämän eksoottisen maan kauneimpiin ja karuimpiin kohteisiin kätevästi valitessasi autonvuokrauksen Islamabadissa Hotel Islamabadin Sixt- toimipisteestä. Toimipisteemme tavoitat helposti bussilla, lähin pysäkki on Aabpara. Itse Sixt Autovuokraamo Islamabad Hotel Islamabad sijaitsee nimeään kantavan hotellin vastaanottoaulassa, Melody Marketin lähistöllä. Varaus on hyvä tehdä ajoissa ennakkoon, kätevimmin teet sen verkkosivuillamme, tai voit myös soittaa meille. Saat valita haluamasi ajoneuvokategorian vuokra-autollesi Islamabad Hotel Islamabadissa. Autonvuokraus Islamabad Hotel Islamabadissa tarjoaa käyttöösi valikoiman taloudellisia henkilöautoja ja tilavia farmareita. Huomioithan, että emme valitettavasti varaa yksittäisiä automalleja. Pääset nauttimaan autonvuokrauksesta Islambad Hotel Islamabadissa heti noudettuasi avaimet toimipisteestämme. Lähde elämäsi seikkailuun Islamabadissa valitsemalla Sixt autonvuokraus Islamabad Hotel Islamabadissa!

Sixt Autovuokraamot palvelevat yli 105 maassa

Kansainvälinen autovuokraamoketju Sixt on perustettu Saksassa vuonna 1912. Nykyisin toimipisteitämme löytyy yli 105 maasta. Yli sadan vuoden kokemus on tuonut Sixtille vahvan ja luotettavan imagon alalla. Maineemme osaavien ammattilaisten, monipuolisen palvelutarjonnan ja kilpailukykyisten hintojen autovuokraamona tunnetaan ympäri maailman. Vuokra-autokalustomme kuuluu Euroopan kärkiluokkaan, uusimmat vuokra-automme ovat keskimäärin ainoastaan kolme kuukautta vanhoja. Varausta tehdessäsi sinulla on mahdollista valita vuokrapakettiisi erilaisia lisäpalveluja, jotka tuovat turvaa ja mukavuutta matkallesi. Voit esimerkiksi lisätä vuokrapakettiin vakuutuksia, joilla katat vuokra-autosi vahingon tai varkauden varalle. Matkustaessasi usean ajotaitoisen henkilön seurueessa matkanteko helpottuu lisäämällä vuokrapakettiin useita kuljettajia. Islamabad Hotel Islamabadin toimipisteessämme vuokrapakettiin voi myös lisätä henkilökohtaisen autonkuljettajan, joka vie sinut turvallisesti perille määränpäähäsi. Halutessasi voit vuokra-auton ohella vuokrata myös matkapuhelimen ja sen mukana tulevan liittymän, sekä lisätä vuokra-autoon mukana liikkuvan Wi-Fi hotspotin, jonka avulla myös kotiväki tietää liikkeesi, minne menetkin. Vuoristossa matkatessa myös lumiketjut voivat tulla tarpeeseen. Katso kaikki tarjouksemme verkkosivuiltamme!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - to.09:00 - 18:00
pe.09:00 - 12:00
 15:00 - 18:00
la.09:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Islamabad/Hotel Islamabad ISBC01 Municipal Rd, G6 Markaz 1373 Islamabad 33.716181, 73.084382 +92-3218555376

Sixt-toimipiste Islamabad/Hotel Islamabad ISBC01

Municipal Rd, G6 Markaz
1373 Islamabad
 
Puhelinnro +92-3218555376

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service