Autonvuokraus
Lahore
Piilota
Pakistan // Lahore
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Lahore

Sixt Autovuokraamo Lahore toivottaa työ- ja lomamatkalaiset lämpimästi tervetulleiksi Pakistaniin ja tarjoaa heille laadukkaan merkkiautojen valikoiman aina kilpailukykyiseen hintaan. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään varauksen teossa sekä varauksen aikana mahdollisesti syntyvissä kysymyksissä. Kätevät henkilöautot ja farmarit tarjoavat taloudelliset kyydit yksinmatkustaville kuin isommille seurueillekin. Tilavilla maastureilla olet valmis seikkailemaan, sillä nämä tukevat vuokra-ajoneuvot selviävät haastavammistakin maastoista. Koko Lahoren vuokra-autovalikoimaamme tutustut tarkemmin verkkosivuillamme ja mobiilisovelluksessamme, josta voit myös varauksen tehdä helposti. Ystävällinen asiakaspalvelumme palvelee viikon jokaisena päivänä, joten älä epäröi olla yhteydessä!

 
 • Lahore Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  DHA Phase VIII
  54792 Lahore

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Tee autonvuokrauksesta Lahoressa omanlaisesi kattavilla lisäpalveluilla

Sixt Autovuokraamo Lahoren kaikki vuokra-ajoneuvot ovat uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja ja jo valmiiksi perusteellisesti varusteltuja, mm. ilmastointi on miellyttävä lisä kuumina päivinä Pakistanissa. Tarjoamme ajomatkoillesi vapaat ajokilometrit, jotta voit huoletta tutustua Lahoreen monipuolisesti. GPS-navigaattori on mukava lisä, sillä se auttaa reittivalinnoissa ja vapauttaa sinut nauttimaan ajomukavuudesta entistä enemmän. Mikäli matkassa on mukana useampi innokas kuski, lisää varaukseen lisäkuljettaja ja näin useampi pääsee jakamaan kanssasi ajokilometrejä. Lasten kanssa matkustaessa suosittelemme lastenistuimia, jotta perheen pienimmät matkustavat turvallisesti. Pyydämme huomioimaan, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta vuokra-auton merkki ja malli varmistuvat auton noutovaiheessa. Sixt ei veloita piilokuluja, joten voit huoletta tehdä varauksesi myös luottokortilla. Nauti matkastasi enemmän ja valitse luotettava Sixt Autovuokraamo Lahore!

Lahore on ikimuistoinen matkakohde

Lahore on Pakistanin toiseksi suurin kaupunki, joten siellä riittää paljon menoa vuokra-autoilijalle. Suuntaa vuokra-auton keula kohti Lahoren linnoitusta, joka kätkee sisäänsä historiaa ja islamilaista taidetta, tänne ajelet puolessa tunnissa perille. Toinen käymisen arvoinen paikka on Shalamarin puutarha, joka on myös täynnä historian havinaa sekä upeaa arkkitehtuuria, täällä vietät helposti lähes koko päivän. Kyseinen puutarha löytyy 25 minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Lahoressa vuokra-auto on äärettömän kätevä, sillä tekemistä riittää, mutta etäisyydet ovat verrattain pitkät ja taittuvat parhaiten ajamalla. Nappaa siis matkaasi Sixtin vuokra-auto ja koe Lahore monipuolisesti!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service