Autonvuokraus
Lahore Lentoasema
Piilota
Pakistan // Lahore // Lahore Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Lahoren lentoasemalla: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: DHA Phase VIII
  54792 Lahore PK +92-3211177792
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: LHE
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Allam Iqbalin kansainvälisellä lentoasemalla

Sixt palvelee sinua autonvuokrauksessa Allam Iqbalin kansainvälisellä lentoasemalla. Allam Iqbalin kansainvälinen lentoasema palvelee sekä Lahoren kaupunkiin että Punjabin provinssiin saapuvia matkustajia, ja matka lopulliseen päämäärään sujuu lentoasemalta kätevästi Sixtin luotettavan vuokra-auton kyydissä. Vuokra-autolla matkustamisesta erityisen kätevää tekevät Sixtin kattavat lisäpalvelut. Voit varauksen yhteydessä valita vuokra-autoosi esimerkiksi bluetoothin, joka mahdollistaa puheluiden vastaanottamisen ajon aikana, tai wifi-hotspotin, jonka avulla internetyhteys kulkee vuokra-autossa mukanasi. Kauttamme voit tarvittaessa varata matkallesi myös lastenrattaat ja puhelimen paikallisella sim-kortilla. Jos taas haluat nauttia vuokra-auton tuomasta joustavuudesta, mutta et halua itse ajaa Pakistanin vilkkaassa liikenteessä, voit varata vuokra-autoosi myös kuljettajan. Tarkemmat varausehdot löydät varauksen yhteydessä. Pidäthän varauksta tehdessäsi mielessä myös sen, että varauksesi koskee aina autokategoriaa, ei tiettyä merkkiä tai mallia.

Autonvuokraus Allam Iqbalin kansainvälisellä lentoasemalla käy kätevästi Sixtiltä

Allam Iqbalin kansainvälinen lentoasema, lyhyemmein LHE, tunnetaan myös nimellä Lahoren lentoasema. Kun varaat vuokra-auton Allam Iqbalin kansainvälisen lentoaseman Sixt Autovuokraamosta, otathan ystävällisesti huomioon, että kyseessä on Meet & Greet -toimipiste. Tämä tarkoittaa, että lentoasemalla ei ole Sixtin fyysistä konttoria, vaan virkailijamme tulee luovuttamaan vuokra-auton sinulle vuokrauksen alkamisajankohtana. Hoidathan siis autonvuokrauksen Allam Iqbalin kansainvälisen lentoaseman Sixtiltä etukäteen joko netissä, mobiilissa tai puhelimitse. Pidä myös huolta, että sinulla on ajokortti, maksukortti ja muut tarvittavat asiakirjat helposti saatavilla lentokentälle saapuessasi. Vuokra-auton odottaessa sinua heti koneesi laskeuduttua pääset lentoasemalta sujuvasti matkaan. Lahoren kaupunki sijaitsee lentokentältä alle 15 kilometrin ajomatkan päässä. Vuokra-autolla Allam Iqbalin kansainväliseltä lentoasemalta matka jatkuu kätevästi myös muualle Punjabin provinssiin.

Tutustu Lahoreen Sixtin vuokra-autolla

Lahore on Punjabin provinssin pääkaupunki ja Pakistanin toiseksi väkirikkain kaupunki heti Karachin jälkeen. Kaupunki on yksi Pakistanin turismin keskuksista, ja siellä riittää vuokra-autoilijalle paljon nähtävää ja koettavaa. Lahoressa kannattaa ajaa tutustumaan esimerkiksi Lahoren vanhaan kaupunkiin, joka on UNESCOn maailmanperintökohde, sekä sen vieressä seisovaan Lahoren linnoitukseen. Mielenkiintoisten kohteiden joukosta löytyy myös useita uskonnollisia rakennuksia kuten Krishnan ja Valmiki Mandirin muinaiset hindutemppelit ja Badshahin moskeija, joka valmistuessaan 1600-luvulla oli maailman suurin moskeija. Lahoresta löytyy myös useita tutustumisen arvoisia museoita, kuten Lahore Museum, joka on yksi Pakistanin vierailluimmista museoista.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Lahore Lentoasema LHE DHA Phase VIII 54792 Lahore 31.520971, 74.410582 +92-3211177792

Sixt-toimipiste Lahore Lentoasema LHE

DHA Phase VIII
54792 Lahore
 
Puhelinnro +92-3211177792

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service