Autonvuokraus
Boquete
Piilota
Panama // Boquete
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Boquete

Sixt Autovuokraamo Panaman Boquetessa on erinomainen valinta, kun suunnitelmissa on autonvuokraus ja haluat tutustua Panamaan mukavasti, omia aikatauluja ja reittejä seuraamalla. Työmatkakin taittuu mutkattomasti uusien, laadukkaiden ajoneuvojemme kyydissä. Perhelomalle sopivat tilavat ja turvalliset farmarit, kaveriporukalle edulliset ja taloudelliset sedanit ja haastavampaankin maastoon soveltuvat luotettavat maasturimme. Tutustu kattavaan autovalikoimaamme internetissä kotisohvalla, ja varaa autoluokka ja lisävarusteet jo ennen saapumistasi. Tutustu samalla lisäpalveluihimme ja kilpailukykyisiin tarjouksiimme. Varauksesi hoidat näppärästi joko verkkosivujemme kautta tai puhelimitse.

 
 • David Lentoasema E. Malek
  Mayor Patricio Janson 001
  0831-02510 David

  ma. - su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 17:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • David Lentoasema E. Malek

  Sixt Autonvuokraus
  Mayor Patricio Janson 001
  0831-02510 David

  ma. - su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Autonvuokraus Boquetessa - laadukkaat vuokra-autot Sixtiltä

Boqueten Sixt Autovuokraamo palvelee sinua mielellään kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä. Vuokraaminen on vaivatonta tehdä jo kotona internetissä, jolloin voit rauhassa tutustua myös lisäpalveluihimme. Näppärä GPS-navigaattori auttaa löytämään paikasta toiseen, lastenturvaistuimet tuovat turvaa pienempien matkalaisten lomaan, ja lisävakuutukset helpottavat mieltä yllättävien tilanteiden varalle. Muistathan, että takaamme autokategorian, emme yksittäistä ajoneuvomerkkiä. Voit huoletta ajella ympäri Panamaa ja tutustua juuri kaikkiin haluamaasi nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin, sillä me Sixtillä emme laske kilometrejä! Varaa vuokra-ajoneuvo jo tänään ja anna huolettomuuden siivittää lomasi uudelle tasolle!

Eksoottisessa Keski-Amerikan Boquetessa Sixtin vuokra-autolla

Boquete on noin 20.000 asukkaan kaupunki Panamassa. Se sijaitsee Chiriquín provinssissa, noin 60 kilometriä Costa Rican rajalta. Kaupungin maisemaa hallitsee maan korkein kohta, aktiivinen tulivuori Barú. Tulivuori on lähes 3500 metriä korkea, ja kirkkaana päivänä sen huipulta saattaa nähdä samalla kertaa kaksi merta, Tyynen valtameren ja Karibianmeren. Autonvuokraus Boquetesta on loistava tapa saavuttaa tulivuori, joka sijaitsee noin 20 kilometrin päässä kaupungista. Pakkaa mukaan vaelluskengät ja lähde seikkailemaan kohti Panaman korkeinta kohtaa ja upeita näköaloja.

Sixtin vuokra-auto allasi olet vapaa liikkumaan Panamassa miten haluat. Voit suunnata Boquetesta vaikkapa Jungla de Panama -villieläinsuojaan ihmettelemään Keski-Amerikan ihastuttavia eläimiä, kuten apinoita ja papukaijoja. Hoitoeläinten ruokkiminen ja paijaaminen ovat varmasti unohtumattomia kokemuksia. Matkaa tähän kohteeseen on vain kymmenisen kilometriä Boquetesta. Voit ottaa kohteeksesi myös pääkaupunki Panamán. Noin seitsemän tunnin ajomatka on varmasti unohtumaton!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service