Autonvuokraus
Panama City Eusebio A. Morales
Piilota
Panama // Panama // Panama City Eusebio A. Morales
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Panama City Eusebio A. Morales: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Calle Eusebio A. Morales
  0831-02510 Panama PA +507-3216303
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: PTYC03
Aukioloajat
ma. - la.08:00 - 17:00
Juhlapyhä08:00 - 17:00
 
 

Panaman Cityn kadut tutuiksi Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Panama Eusebio A. Moralen toimipisteestä Sixtiltä on oivallinen vaihtoehto matkalla Väli-Amerikassa silloin, kun haluat lisätä lomallesi liikkuvuutta ja vapautta. Vuokra-autolla Panama Eusebio A. Moralesta pääset kätevästi liikkumaan ympäri Panaman pääkaupunkia noudettuasi vuokra-avaimet toimipisteestämme. Autovuokraamomme Panama Eusebio A. Moralen sijainti on keskeinen, kivenheiton päässä Panaman yliopistosta Calle Eusebio A. Morale kadulla. Autonvuokraus Panama Eusebio A. Moralessa hoituu kätevimmin, kun teet varauksesi etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimessa. Osaava henkilökuntamme valitsee vuokra-auton puolestasi haluamastasi kategoriasta, sillä emme valitettavasti varaa tiettyjä automalleja. Sixt Autovuokraamo Panama Eusebio A. Moralessa valittavana on henkilöautoja, farmareita, pakettiautoja ja maastureita. Saat avaimet käteesi noutasessasi ne ennakkoon sovittuna ajankohtana toimipisteestämme, minkä jälkeen vuokra-auto on valmis käyttöösi. Seikkailusi Panaman kaduilla voi alkaa!

Laadukasta palvelua ja korkeatasoinen ajoneuvokalusto Sixtiltä

Monipuoliset palvelumme kattavat paljon enemmän kuin maailmanlaajuisesti tunnetun, luotettavan brändimme. Sixt on Saksassa vuonna 1912 perustettu autovuokraamojen ketju, joka on reilun sadan vuoden aikana kasvanut perheyrityksestä yli 2000 toimipistettä kattavaksi kansainväliseksi ketjuksi. Yli 105 maassa toimivien toimipisteidemme vuokra-autot ovat käytössäsi yksinkertaisen verkkovarausjärjestelmän päässä. Vaihtoehtoisesti voit varata myös puhelimitse. Henkilökuntamme valikoi vapaana olevasta kalustosta tarpeitasi parhaiten vastaavan ajoneuvon, jonka saat käyttöösi heti avaimet toimipisteestämme noudettuasi. Lisäpalveluihimme kuuluvat muun muassa erilaiset vakuutukset, joilla turvaat itsesi sekä vuokra-autosi muun muassa lasi- tai rengasvahingoilta sekä kolarin sattuessa. Panamassa kannattaa hyödyntää valmiiksi maksettujen tietullien tarjouksemme. Vuokrapakettiin on mahdollista lisätä useita kuljettajia, alle 25-vuotiaat kuljettajat mukaan lukien. Pidemmillä matkoilla kannattaa etenkin tarttua tarjoukseemme rajoittamattomasta kilometrimäärästä ja säästät selvää rahaa. Jos mukana on koko perhe tai pieniä lapsia, sujuu matkanteko mukavammin, kun mukana on lasten turvaistuin. GPS-navigaattori ohjaa sinut puolestaan perille, minne mielitkin!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - la.08:00 - 17:00
Juhlapyhä08:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Panama City Eusebio A. Morales PTYC03 Calle Eusebio A. Morales 0831-02510 Panama 8.985006, -79.528212 +507-3216303

Sixt-toimipiste Panama City Eusebio A. Morales PTYC03

Calle Eusebio A. Morales
0831-02510 Panama
 
Puhelinnro +507-3216303

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service