Autonvuokraus
Panama Keskusta
Piilota
Panama // Panama // Panama Keskusta
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Panama Keskusta: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Calle 50 y 67 San Francisco
  0831-02510 Ciudad de Panama PA +507-3216340
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: PTYC02
Aukioloajat
ma. - la.08:00 - 17:00
Juhlapyhä08:00 - 17:00
 
 

Panaman parhaat puolet näet Sixtin vuokra-autolla

Matkatessasi Väli-Amerikan eksoottisessa Panamassa pääset parhaiten nauttimaan vapaudesta ja näet kaikki kiinnostavimmat kohteet, kun valitset autonvuokrauksen Panaman keskustassa Sixtiltä. Sixt Autovuokraamo Panaman keskustassa sijaitsee Calle 50 -kadun ja Calle 67 Este -kadun kulmauksessa. Ennen matkaa voit tehdä varauksesi verkkosivuillamme tai puhelimitse ja valitse haluamasi ajoneuvokategoria. Panama Cityssä näitä ovat henkilöautot ja farmarit, maasturit ja pakettiautot. Tämän jälkeen henkilökuntamme valikoi sinulle sopivan vuokra-auton Panaman keskustassa haluamastasi kategoriasta, mutta emme voi luvata käyttöösi tiettyä automerkkiä. Autonvuokraus Panaman keskustassa tuo matkallesi lisää liikkuvuutta, olitpa sitten lomareissulla, Panamassa työn puitteissa, tai mikäli tarvitset ajoneuvoa tilapäisesti muuten vain. Tutustu koko palvelutarjontaamme verkkosivuillamme ja tee varauksesi jo tänään.

Sixt Autovuokraamot tarjoavat maailmanluokan laatua

Saksalainen perheyritys Sixt perustettiin vuonna 1912. Yli sadan vuoden kokemus on luonut meille luotettavan maineen, joka nojaa vahvaan asiakaspalvelutaitoon sekä Euroopan kolmen kärkeen sijoittuvaan vuokra-autokalustoon. Kansainvälisesti tunnetulla Sixtillä on nykyisin yli 2000 toimipistettä yli 105 maassa. Ajoneuvokalustomme uusimmat vuokra-autot ovat keskimäärin vain kolmen kuukauden ikäisiä. Pääset valitsemaan haluamaasi kategoriaa tehdessäsi varauksen verkkosivuillamme tai soittaessasi meille. Hekilökuntamme vastaa mielellään sinua askarruttaviin kysymyksiin. Emme voi valitettavasti luvata sinulle tiettyä automallia, ainoastaan toivomasi ajoneuvokategorian. Panama Cityssä näitä ovat henkilöautot ja farmarit, pakettiautot sekä maasturit. Lisäpalveluihimme kuuluu muun muassa erilaisia lisäturvaa tuovia vakuutuksia, kuten lasi- ja rengasturva sekä kolariturva. Suosittelemme myös valitsemaan mukaan vuokrapakettiin GPS-navigaattorin, ja voit myös lisätä mukaan useita kuljettajia, alle 25-vuotiaat kuljettajat mukaan lukien. Panamassa kannattaa hyödyntää valmiiksi maksettujen tietullien tarjous. Rahaa säästyy pitkillä matkoilla, kun käytät hyödyksesi rajattoman kilometrimäärän tarjouksen. Tutustu tarkemmin sääntöihin ja ehtoihin verkkosivuillamme.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - la.08:00 - 17:00
Juhlapyhä08:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Panama Keskusta PTYC02 Calle 50 y 67 San Francisco 0831-02510 Ciudad de Panama 8.990757, -79.511172 +507-3216340

Sixt-toimipiste Panama Keskusta PTYC02

Calle 50 y 67 San Francisco
0831-02510 Ciudad de Panama
 
Puhelinnro +507-3216340

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service