Autonvuokraus
Chiclayo International Airport
Piilota
Peru // Chiclayo // Chiclayo International Airport
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Chiclayon kansainvälisellä lentokentällä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Av. Bolognesi s/n
  14008 Chiclayo PE +51-14443050
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: CIX
Aukioloajat
ma. - su.06:00 - 24:00
Juhlapyhä06:00 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Chiclayon kansainvälisellä lentokentällä

Valitse Sixt Autovuokraamo autonvuokraukseen Chiclayon kansainvälisellä lentokentällä. Meiltä löydät luotettavat vuokra-autot matkallesi Perussa, olipa suunnitelmissasi jäädä Chiclayon alueelle tai suunnata kauemmas. Laadukkaiden vuokra-autojemme kyydissä nautit ensiluokkaisesta matkustusmukavuudesta, jota voit parantaa entisestään lisäpalveluillamme, kuten GPS-navigaattorilla. Pääset tutustumaan lisäpalveluvalikoimaamme ja valitsemaan niistä sinulle tarpeellisimmat varauksen yhteydessä. Huomioithan varausta tehdessäsi myös sen, että varaus koskee tiettyä autoluokkaa, mutta emme voi taata käyttöösi ajoneuvoa tietyltä merkiltä.

Palvelemme sinua autonvuokrauksessa Chiclayon kansainvälisellä lentokentällä Meet & Greet -palvelumme avulla. Toisin sanoen lentokentällä ei ole Sixtin fyysistä palvelupistettä, vaan työntekijämme saapuu lentokentälle luovuttamaan ajoneuvosi sinulle lentosi saapumisajankohtana. Muista siis tehdä vuokra-autovaraus Chiclayon kansainvälisell lentokentälle hyvissä ajoin etukäteen. Lentosi laskeuduttua löydät työntekijämme lentokentän tuloaulasta Sixtin kyltin kanssa. Hän saattaa sinut ajoneuvollesi ja auttaa sinut turvallisesti matkaan. Autonvuokraus ei voisi käydä tämän helpommin.

Autonvuokraus Chiclayon kansainväliseltä lentokentältä antaa helpon alun matkallesi

Kun varaat Sixtiltä vuokra-auton Chiclayon kansainväliselle lentokentälle odottamaan saapumistasi, matkasi saa huolettoman alun. Chiclayon kansainvälinen lentokenttä, lyhennettynä CIX, sijaitsee Chiclayon kaupungin laitamilla muutamien kilometrien päässä keskustasta, ja vuokra-autolla lentokentältä on kätevä suunnata esimerkiksi omaan majoituspaikkaan tai tutkimaan kaupunkia. Myös Tyynenmeren rannikko on alle 15 kilometrin päässä. Kun olet tutustunut tarjontaamme ja tehnyt vuokra-autovarauksen jo ennen Chiclayoon saapumista, et tuhlaa aikaa paikan päällä autovuokraamon etsimiseen, vaan pääset nauttimaan kaupungista heti lentokentältä ulos astuttuasi.

Nauti matkastasi Perussa vuokra-auton kyydissä

Perun pohjoisilla rannikkotasangoilla sijaitseva Chiclayo on maan neljänneksi suurin kaupunki. Vuokra-autolla voit kätevästi tutustua kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin. Chiclayon mielenkiintoisiin kohteisiin kuuluvat esimerkiksi kaupungin keskellä sijaitseva Parque Principal de Chiclayo -puisto, Chiclayon katedraali ja Mercado Modelon markkina-alue. Lisäksi Chiclayo on tunnettu arkeologisista kohteistaan. Vuokra-autolla on mahdollista seikkailla myös Chiclayon ulkopuolelle. Esimerkiksi rannikolla sijaitsevat Pimentelin suosittu rantakohde ja Santa Rosan kalastussatama ovat lyhyen ajomatkan päässä Chiclayosta. Lambayequen kaupungista, 10 kilometriä Chiclayosta luoteeseen, vuokra-autoilija taas löytää useamman vierailun arvoisen museon. Varaa siis Sixtin vuokra-auto matkallesi Chiclayoon ja ota matkastasi mahdollisimman paljon irti.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.06:00 - 24:00
Juhlapyhä06:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Chiclayo International Airport CIX Av. Bolognesi s/n 14008 Chiclayo -6.777318, -79.829287 +51-14443050

Sixt-toimipiste Chiclayo International Airport CIX

Av. Bolognesi s/n
14008 Chiclayo
 
Puhelinnro +51-14443050

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service