Autonvuokraus
Trujillo
Piilota
Peru // Trujillo
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Trujillo

Sixt Autovuokraamo Trujillo toivottaa lomalaiset ja työmatkalaiset tervetulleiksi Peruun ja tarjoaa monipuolisen vuokra-autojen valikoiman kilpailukykyiseen hintaan. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään varauksen teossa sekä mahdollisten kysymysten kanssa, joten ole ihmeessä yhteydessä. Perheiden suosikit ovat useasti laadukkaat henkilöautot ja farmarit, niillä onkin taloudelliset kyydit varmasti luvassa. Tilantarpeeseen meiltä löytyy tukevat maasturit, jotka selviävät haastavammistakin reittivalinnoista ja ajonautinto pysyy kohdillaan läpi ajon. Mikäli tarkoituksena on kuljettaa suurempia määriä tavaraa, tutustu pakettiautovalikoimaamme. Koko Trujillon vuokra-autotarjontamme löydät verkkosivuiltamme ja mobiilisovelluksesta, josta voit myös kätevästi tehdä varauksen.

 
 • Trujillo Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Ruta al Aeropuerto 104
  13000 Trujillo

  ma. - su.06:00 - 24:00
  Juhlapyhä06:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Ota Peru haltuusi Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Trujillo tarjoaa uudet, keskimäärin 3 kuukautta vanhat tunnettujen merkkien vuokra-autot aina hyvin varusteltuina, mm. ilmastointi on kätevä lisä kuumina kesäpäivinä. Autonvuokraustasi Trujillossa voit aina muokata kattavilla lisäpalveluilla, joiden avulla teet varauksesta juuri itsellesi sopivan. Kätevä GPS-navigaattori on monen suosikki, sillä se auttaa valitsemaan sopivimmat reitit ja vapauttaa sinut nauttimaan Perun maisemista entistä enemmän. Lasten kanssa matkustaville tärkeä lisävaruste on lastenistuimet, jotta perheen pienimmät matkaavat turvallisesti. Jos matkassa on mukana useampi innokas kuski, lisää varaukseen lisäkuljettaja ja näin ollen useampi pääsee kokemaan tämän ajomukavuuden. Kattavat lisäturvavaihtoehtomme ovat myös tutustumisen arvoisia. Pyydämme huomioimaan, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta vuokra-auton merkki ja malli varmistuvat auton noutovaiheessa. Sixt ei veloita piilokuluja, joten voit tehdä varauksen huoletta jo etukäteen.

Trujillo viehättää matkailijoita

Trujillo on viehättävä kaupunki Luoteis-Perussa, ja se on myös maan kolmanneksi suurin kaupunki, joten sieltä löytyy tekemistä ja nähtävää moneen eri makuun. Sixtin vuokra-auton keula kannattaa suunnata näyttävälle Trujillon katedraalille, joka sijaitsee kaupungin keskustassa minne ajelet vain noin viidessä minuutissa. Katedraali on rakennettu 1600-luvulla, joten siellä pääset kokemaan historian havinaa. Toinen käymisen arvoinen kohde Trujillossa on Huaca del Sol ja Huaca del Luna -pyramidit, jotka liittyvät Moche-kulttuuriin. Nämä suuret pyramidit sijaitsevat noin 20 minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Sixtin vuokra-autolla saat itse päättää omat aikataulusi ja kokea Trujillon mahdollisimman monipuolisesti!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service