Autonvuokraus
Trujillo Lentoasema
Piilota
Peru // Trujillo // Trujillo Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Trujillon lentoasemalla: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Ruta al Aeropuerto 104
  13000 Trujillo PE +51-14443050
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: TRU
Aukioloajat
ma. - su.06:00 - 24:00
Juhlapyhä06:00 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Trujillon lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo on ykkösvalinta autonvuokraukseen Trujillon lentoasemalla. Meet & Greet -palvelumme tekee autonvuokrausesta helppoa ja sujuvaa. Sinun tarvitsee vain tehdä varaus netissä tai puhelimitse, ja Sixtin työntekijä odottaa sinua vuokra-autosi avainten kanssa lentoaseman tuloaulassa lentosi laskeuduttua. Työntekijämme näyttää sinulle, minne vuokra-autosi on pysäköity ja auttaa sinut turvallisesti matkaan. Tunnistat työntekijämme Sixt-kyltistä. Koska lentoasemalla ei ole Sixtin fyysistä palvelupistettä, muistathan tehdä varauksen etukäteen. Pyydämme sinua myös huomioimaan varausta tehdessäsi, että varaus koskee aina pelkkää autokategoriaa. Vuokra-autosi merkki ja malli saattavat siis poiketa varauksen yhteydessä esitetystä esimerkkikuvauksesta.

Kun valitset autonvuokraukseen Trujillon lentoasemalla Sixtin, pääset nauttimaan laadukkaiden vuokra-autojemme tarjoamasta erinomaisesta ajomukavuudesta. Voit parantaa vuokra-auton matkustusmukavuutta entisestään lisäämällä varaukseesi sinulle tarpeelliset lisäpalvelut kattavasta lisäpalveluvalikoimastamme.

Autonvuokraus Trujillon lentoasemalta siivittää matkaan

Trujillon lentoasema (TRU) tunnetaan myös Capitán FAP Carlos Martínez de Pinillosin kansainvälisenä lentoasemana, ja se sijaitsee Tyynenmeren rannalla, Trujillon länsipuolella. Lentoasema palvelee sekä Trujillon kaupunkiin että Huanchacon rantakohteeseen saapuvia matkailijoita. Trujillon keskusta on noin 10 kilometrin ajomatkan päässä lentoasemalta, ja matka taittuu kätevästi vuokra-autolla. Kun olet varannut vuokra-autosi Trujillon lentoasemalle odottamaan sinua Meet & Greet -palvelumme kautta, pääset lentokentältä kätevästi liikkeelle ja siirtymään majoituspaikkaasi tai nauttimaan kaupungin nähtävyyksistä.

Ihastu Trujilloon ja sen lähiympäristöön Sixtin vuokra-autolla

Trujillon kaupunki sijaitsee lähellä muinaisten Moche- ja Chimu-kulttuurien syntysijoja, ja alue tarjoaa matkailijalle mielenkiintoisen kurkistuksen Perun historiaan. Kaupungin ympäristöstä vuokra-autoilija löytääkin useita mielenkiintoisia arkeologisia vierailukohteita. Näihin kuuluvat esimerkiksi Chan Chanin kaupungin rauniot, Huaca del Dragónin uskonnollinen monumentti ja Huaca del Solin temppelin rauniot. Historiallisten kohteiden lisäksi Trujillon lähialueilta löytyy myös monta muuta vierailun arvoista kohdetta, joihin on helppo lähteä tutustumaan, jos sinulla on käytössäsi vuokra-auto. Esimerkiksi Huanchacon kuuluisa surffiranta on lyhyen ajomatkan päässä kaupungin ulkopuolella, samoin Conachen järvi. Myös Trujillon kaupunki itsessään on kiinnostava vierailukohde, ja kaupungin historiallisesta keskusta vierailija löytää muun muassa kaupungin keskusaukion Plaza de Armasin, Trujillon katedraalin ja useita siirtomaa-aikaisia kartanoita.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.06:00 - 24:00
Juhlapyhä06:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Trujillo Lentoasema TRU Ruta al Aeropuerto 104 13000 Trujillo -8.085466, -79.107766 +51-14443050

Sixt-toimipiste Trujillo Lentoasema TRU

Ruta al Aeropuerto 104
13000 Trujillo
 
Puhelinnro +51-14443050

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service