Autonvuokraus
Lissabon Av. Liberdade/Tivoli
Piilota
Portugali // Lissabon // Lissabon Av. Liberdade/Tivoli
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Lissabon Tivoli Avenida Liberdade: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Av. da Liberdade, 185
  1269-050 Lisboa PT +351-255788199
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: LISC03
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 

Matka Lissabonissa sujuu leppoisasti Sixt vuokra-autolla

Kun haluat aloittaa loma- tai työmatkasi joustavasti ja huolettomasti, kannattaa suunnata Sixt Autovuokraamo Lissabon Avenida Liberdade/Tivoliin ja ottaa autonvuokraus osaksi matkasuunnitelmaa. Toimipisteemme löydät yhdeltä Lissabonin kuuluisimmista kaduista ja sinne matkaat nopeasti kaupungin keskustasta kävellen, taksilla tai julkisilla kulkuneuvoilla alle 10 minuutissa. Pysäkit sijaitsevat aivan toimipisteemme lähettyvillä, joten paikalle on helppo saapua ja sieltä on entistä helpompi lähteä, kun voit ottaa allesi uuden vuokra-autosi.

Tarjoamme kattavan valikoiman uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja merkkiautoja, joista löytyy sopiva vaihtoehto jokaiselle. Valikoimastamme löytyy taloudelliset henkilöautot ja farmarit, näyttävät kyydit saat urheilu- ja avoautoilla, ja tilavilla maastureilla puolestaan taipuvat hankalammatkin reitit. Koko autovalikoimamme löydät verkkosivuiltamme, joten käy siellä tutustumassa tarkemmin. Lissabon on monipuolinen matkakohde, sillä se tarjoaa samalla kaupunki- ja rantaloman, herkulliset ruuat ja suussasulavat leivokset. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa mielellään viikon jokaisena päivänä, joten ethän epäröi olla yhteydessä!

Nauti Lissabonin sykkeestä Sixtin kyydissä

Sixt Autovuokraamo Lissabon Avenida Liberdade/Tivoli tarjoaa laadukkaat autonvuokrauspalvelut sekä hyvin varustellut vuokra-autot kilpailukykyiseen hintaan. Tarjoamme mahdollisuuden muokata omaa varausta monipuolisilla lisäpalveluilla, joilla teet matkastasi entistäkin laadukkaamman. Lissabonin nähtävyydet on kätevä kiertää, kun käytössä on oma Sixt vuokra-auto, johon on lisätty suuntaa antamaan GPS-navigaattori. Mikäli matkustat koko perheen voimin, kannattaa lapsille lisätä lastenistuimet, jotta myös perheen pienimmät matkaavat turvallisesti Portugalin teillä.

Jos matkassa on useampi innokas kuski, voi ajonautinnon jakaa helposti, kun varaukseen lisää lisäkuljettajan. Tutustu myös kattaviin lisäturvavaihtoehtoihimme, jotka tuovat matkalle mielenrauhaa ja sallivat sinun nauttia ajokokemuksesta astetta enemmän. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme kulkupelin valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Sixt ei ota piilokuluja, vaan meillä tiedät mistä maksat. Tee varauksesi kätevästi vaikka samantien verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessa, ja seuraava matkasi on taas askeleen lähempänä!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Lissabon Av. Liberdade/Tivoli LISC03 Av. da Liberdade, 185 1269-050 Lisboa 38.721000, -9.149696 +351-255788199

Sixt-toimipiste Lissabon Av. Liberdade/Tivoli LISC03

Av. da Liberdade, 185
1269-050 Lisboa
 
Puhelinnro +351-255788199

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service