Autonvuokraus
Gliwice
Piilota
Puola // Gliwice
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Gliwice

Sixt Autovuokraamo Gliwicessa tarjoaa kattavan valikoiman uusia ja luotettavia vuokra-autoja, jotta saat nauttia lomasta tai työmatkasta täysin rinnoin. Tutustu Puolaan loistoauton kyydissä kuin filmitähdet, valitse turvallinen ja tilava farmari perhelomalle tai kuljeta isompi seurue kätevästi minibussin kyydissä. Voit tutustua kattavaan vuokra-ajoneuvojen valikoimaamme internetissä ja varata autoluokan ja lisävarusteet jo ennen saapumistasi kohteeseen. Varauksen hoidat näppärästi etukäteen verkkosivujemme kautta tai puhelimitse. Muistathan, että takaamme autokategorian, emme yksittäistä ajoneuvomerkkiä. Tutustuthan myös lisäpalveluihimme ja kilpailukykyisiin tarjouksiimme. Jos sinulla on jotain kysyttävää autonvuokrauksesta Gliwicessa, ystävälliset asiakaspalvelijamme ovat tavoitettavissa viikon jokaisena päivänä.

 
 • Katowice Pyrzowice Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Wolnosci 90
  42-625 Ozarowice

  ma. - ke.09:00 - 24:00
  to. - pe.09:00 - 20:00
  su.12:00 - 24:00
  Juhlapyhä12:00 - 21:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Krakova Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Kpt. M. Medweckiego 1
  32-083 Balice

  ma. - pe.08:00 - 23:35
  la.09:00 - 21:00
  su.09:00 - 23:35
  Juhlapyhä09:00 - 23:35

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Katowice Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Plac Wilhelma Szewczyka 1
  43302 Katowice

  ma. - pe.10:00 - 16:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Katowice Keskusta/Novotel

  Sixt Autonvuokraus
  Al. Rozdzienskiego 16
  40-202 Katowice

  ma. - pe.10:00 - 16:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Gliwicessa - aina uusimmat ajoneuvot Sixtiltä

Sixt Autovuokraamo Gliwicessa on oiva valinta, kun haluat tutustua oman aikataulusi mukaan kauniiseen Puolaan. Autovalikoimastamme löydät varmasti itsellesi sopivan kulkuneuvon ja lisäpalveluilla teet ajonautinnostasi täydellisen. Valitse esimerkiksi GPS-navigaattori ja löydät helposti perille kohteisiin, tai turvalliset lastenistuimet perheen pienimpien matkan turvaksi. Lisäturvapalveluilla saat mielenrauhaa yllättävien tilanteiden varalle. Kilometrien kertymisestä mittariin ei tarvitse huolehtia, sillä meillä on aina vapaat ajokilometrit! Kaikki automme ovat lisäksi ilmastoituja sekä automaattivaihteisia. Asiakaspalvelumme on avoinna viikon jokaisena päivänä, palvellen mielellään niin isoissa kuin pienissäkin kysymyksissä koskien autonvuokrausta Gliwicessa.

Gliwicessa sujuvasti Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta Gliwicesta on mainio tapa tutustua tähän Etelä-Puolassa sijaitsevaan kaupunkiin. Historiallinen, 1200-luvulla perustettu kaupunki asuttaa lähes 200.000 asukasta. Sen nähtävyyksiin lukeutuvat esimerkiksi Gliwicen linna ja kaupungin muurit sekä 1400-luvulta peräisin olevat kirkot St. Bartholomew's church, All Saints Old Town Church ja Armenian Church. Kaupunki jäi historiaan puisen radiotorninsa vuoksi, jossa järjestettiin toiseen maailmansotaan johtanut lavastettu hyökkäys saksalaista radiokanavaa kohtaan.

Ajomatka Gliwicesta Krakovaan kestää vain hieman yli tunnin, joten päiväretken tekeminen Puolan pääkaupunkiin onnistuu mainiosti, kun allasi on Sixtin vuokra-auto. Voit käydä ihailemassa hyvin säilynyttä vanhaa kaupunkia, joka on listattu Unescon maailmanperintökohteeksi. Voit ajella myös muihin alueen Unesco-kohteisiin, kuten Auschwitzin keskitysleirimuseoon ja Wieliczkan suolakaivoksille. Kaikki tämä on mahdollista, kun otat allesi edullisen vuokra-auton Sixt Autovuokraamosta Gliwicesta.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service