Autonvuokraus
Wrzesnia
Piilota
Puola // Wrzesnia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Wrzesnia

Sixt Autovuokraamosta edullinen ja luotettava vuokra-auto matkallesi Wrzesniaan. Lähimmät toimipisteemme sijaitsevat Poznánin kaupungissa, noin 50 kilometrin päässä, ja niiden autovalikoimassa ovat taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit, vankkatekoiset maasturit, tavaroiden kuljetukseen hyvin soveltuvat pakettiautot sekä ripauksen ylellisyyttä ajamiseen tuovat urheilu- ja avoautot. Vuokraus onnistuu soittamalla asiantuntevaan asiakaspalveluumme, jossa kerromme mielellämme enemmän autokalustosta ja muista autonvuokraukseen Wrzesniassa liittyvistä asioista, tai voit valita mieleisesi ajoneuvon käymällä verkkosivuillamme.

 
 • Poznan Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Bukowska 285
  60-189 Poznan

  ma. - pe.09:00 - 23:00
  su.13:00 - 21:00
  Juhlapyhä10:00 - 20:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Poznan Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Dworcowa 1 street
  61801 Poznan

  ma. - pe.09:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus lisäpalveluilla helpottaa matkaasi Wrzesniassa

Vuokra-auton valinta riippuu matkasi tarkoituksesta ja omista mieltymyksistäsi: työmatkaajalla taloudellinen sedan voi olla hyvä vaihtoehto, mutta jos haluaa loma- tai työmatkalla nauttia ylellisestä ajokokemuksesta, joku luksusautoistamme on oiva valinta. Työmatkalaiselle on tärkeää ehtiä ajoissa neuvotteluun ja siksi suosittelemme lisäpalveluksi GPS-navigaattoria, joka opastaa perille oikeaan paikkaan, mutta tästä lisäpalvelusta hyötyvät kaikki muutkin matkaajat, jotka kulkevat itselleen vierailla teillä. Sixt tarjoaa myös monia muita lisäpalveluita, kuten lisävakuutuksia, joiden avulla voi varautua tien päällä sattuviin yllättäviin tilanteisiin, meiltä löytyy esimerkiksi lasi- ja rengasturva. Pienten lasten kanssa matkatessa lasten turvaistuimet ovat oleellinen osa vuokra-autoa, ja jos suunnittelet pidempää autoilureissua yhdessä toisen ajotaitoisen kuljettajan kanssa, on hyvä nimetä matkalle lisäkuljettaja, jotta kumpikin voi vaihdella ratin takana milloin tahansa matkan aikana. Tehdessäsi varausta vuokra-autosta, pyydämme ottamaan ystävällisesti huomioon, että emme voi luvata tiettyä automallia, ainostaan autokategorian.

Wrzesniaan tutustuminen kannattaa aloittaa Sixt Autovuokraamosta

Vuokra-autolla pääset kiertelemään Wrzesnian ja lähialueen nähtävyyksissä helposti, eivätkä ostoksetkaan paina vuokra-auton kyydissä ja kaiken lisäksi saat vapauden valita omat aikataulusi ja reittisi matkallasi Puolassa. Kaupunki tunnetaan maassa parhaiten 1900-luvun alun lasten koululakosta, jolla vastustettiin koulujen saksalaistamista, joka pyrki kieltämään puolan puhumisen kouluissa. Kaupungissa voitkin käydä katsomassa lasten kunniaksi pystytettyä muistomerkkiä. Lasten kanssa matkaillessa kivaa tekemistä voi olla käynti Jump World trampoliinipuistossa, jonka löydät vain parin kilometrin päässä keskustasta. Noin 20 kilometrin päästä löytyy historiallinen Gieczin kylä, josta löytyy arkeologinen alue ja museo, joka esittelee historiallista asutusta ja esineistöä. Sixtin vuokra-autolla nähtävyyksien katselu on mukavaa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service