Autonvuokraus
Zakopane
Piilota
Puola // Zakopane
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Zakopane

Matkasi käynnistyy edullisesti ja luotettavasti Sixt Autovuokraamossa Zakopanessa, ja löydät Krakovasta lähimmät toimipisteemme, joissa autokalustoomme kuuluvat taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit, vaikeassakin maastossa pärjäävät maasturit, suuren tavaramäärän kuljettamiseen soveltuvat pakettiautot sekä ylellisen ajokokemuksen antavat ensiluokkaiset urheilu- ja avoautot. Asiakaspalvelumme palvelee ammattitaidolla vuoden jokaisena päivänä ja autamme sinua valitsemaan vuokraamaan ajoneuvon autovalikoimastamme sekä tarvitsemasi lisäpalvelut. Autonvuokraus Zakopanessa on helppoa myös verkkosivujemme kautta.

 
 • Krakova Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Kpt. M. Medweckiego 1
  32-083 Balice

  ma. - pe.08:00 - 23:35
  la.09:00 - 21:00
  su.09:00 - 23:35
  Juhlapyhä09:00 - 23:35

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Krakau Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Pawia 5a
  31154 Krakow

  ma. - su.09:00 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Kraków

  Sixt Autonvuokraus
  Kopernika 1
  31-033 Krakow

  ma. - pe.10:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamosta Zakopanesta tarpeitasi vastaava vuokra-auto

Puolassa on kätevää liikkua vuokra-autolla niin työasioissa kuin vapaa-ajallakin, ja Sixtin tarjoamat lisäpalvelut on tehty parantamaan autonvuokrausta entisestään, sillä pystyt niiden avulla saamaan vuokra-autostasi toimivamman juuri sinun tarpeisiisi. Työmatkalla on erityisen tärkeää pysyä oikealla reitillä ja löytää haluamaansa kohteeseen, joten silloin GPS-navigaattori on verraton lisävaruste vuokra-autoon. Kaikki ajoneuvomme ovat suosittujen automerkkien viimeisimpiä malleja, joten niillä ajo on turvallista ja miellyttävää, mutta jos haluat panostaa turva-asioihin enemmän, valitse lisävakuutuksistamme sopivat, kuten esimerkiksi lasi- ja rengasturva. Pienten lasten kanssa matkatessa turvaistuimet ovat perusteltu valinta, ja kannattaa tutustua kaikkiin lisäpalveluihimme varausta tehdessä, pyydämme kuitenkin huomioimaan, että emme voit taata tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian.

Autonvuokraus Zakopanessa vie sinut vuoristoon

Etelä-Puolassa, Tatran kansallispuiston läheisyydessä, sijaitsee Zakopane, joka tunnetaan parhaiten talviurheilukeskuksena, jossa joka talvi pidetään mäkihypyn maailmancupin kisoja. Kaupunki ja vuoristoympäristö tarjoavat tekemistä kuitenkin vuoden ympäri ja kaupungista pääsee lähtemään lukemattomille vaellusreiteille patikoimaan ja samalla ihailemaan lumihuippuisia Tatran vuoriston vuoria Tatran kansallispuistoon. Vuokra-autolla sinun on näppärää kuljettaa mukanasi harrastusvälineitä, ostoksia tai ajella hieman kauemmaksikin maisemia katselemaan. Zakopanen kaupungin arkkitehtuuri herättää ihailua, sillä se on perinteistä, hirsistä ilman nauloja rakennettuine puuhuviloineen luontoaiheisilla koristeluillaan, ja rakennuksia voi ihailla pääkadun Krupowkin varrella sekä ympäri kaupunkia. Ja jos sää ei suosi ulkoilma-aktiviteetteja, voit aina ajella keskustasta parin kilometrin päässä sijaitsevaan vesipuistoon, Aqua Park Zakopaneen viettämään rentouttavaa päivää vedessä polskien tai lähteä museoon, joita Zakopanesta löytyy useampia, joista yksi mielenkiintoinen on säveltäjä Karol Szymanowskin kotitalo. Sixtin vuokra-autolla matkailu on helppoa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service