Autonvuokraus
Agen-La Garenne Lentoasema
Piilota
Ranska // Agen // Agen-La Garenne Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Agen-La Garenne Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Aéroport d'Agen-La Garenne
  47520 Le Passage FR +33-553470940
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: AGF
Aukioloajat
ma. - ke.08:00 - 18:00
to.08:00 - 17:00
pe.08:00 - 18:00
la.08:00 - 17:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Agen La Garennen lentoasemalla

Autovalikoimamme kattaa niin tavalliset henkilöautot, farmarit, urheilu- ja avoautot, maastoautot, nelivedot ja pakettiautot. Tarjonta pystyy siis vastaamaan niin paikallisten kuin turistienkin tarpeisiin. Meillä ei ole toimipistettä lentoasemalla. Tarjoamme Meet & Greet -palvelun. Edustajamme odottaa sinua autonvuokrauskeskuksessa. Hän opastaa sinut autollesi ja hoitaa vuokrausasiasi muutenkin kuntoon. Sixtin autonvuokraus Agen La Garennen lentoasemalla hoituu kätevästi, kun vuokraat auton ennakkoon hyvissä ajoin.

La Garennen lentoasema - näin vuokraat auton

La Garennen lentoasema, AGF, sijaitsee tarkalleen Le Passagen alueella. Matkaa kaupunkiin on vain kolme kilometriä. Kun otat vuokra-auton Agen La Garennen lentoasemalta, pääset nauttimaan vierailustasi heti sen ensihetkistä lähtien. Lentoasema tunnetaan myös nimellä Aérodrome d'Agen - La Garenne. Autonvuokraus Agen La Garennen lentoasemalla onnistuu toki myös aukioloaikojen ulkopuolella, kunhan tästä muistaa vain sopia etukäteen. Varausta tehdessäsi muista liittää siihen myös esimerkiksi lastenistuin, GPS-navigaattori, ylimääräinen kuljettaja kuin vakuutuskin. Otathan huomioon, että emme lupaa tiettyä mallia autosta vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian, kun teet varausta.

Viinejä, hyvää ruokaa ja upeita maisemia

Lounais-Ranskassa sijaitseva Agen on ihastuttava pieni kaupunki, jolla on paljon tarjottavaa kokoonsa nähden. Kaupungin loistava sijainti aivan Bordeauxin ja Toulousen välissä takaa sen, että se houkuttelee turisteja jokaisena vuodenaikana. Kaupungissa voi tutustua esimerkiksi niin viinien kuin muidenkin alkoholipitoisten juomien valmistukseen. Kaupungista löytyy myös paljon historiaa niin rakennusten kuin museoidenkin muodossa. Kaupungin markkinoilla kannattaa piipahtaa vierailemassa. Sieltä voi löytää niin paikallisia herkkuja kuin käsityötäkin. Uteliaat matkaajat lähtevät tutkimaan koko Nouveille-Aquitainen aluetta, jolta löytyy paljon tekemistä ja vaikkapa hyviä patikointikohteita. Ota Sixtin vuokra-auto alle ja tee päiväretkiä niin Toulouseen kuin Bordeauxiinkin. Molempiin kaupunkeihin ajaa vain reilussa tunnissa, joten kaupungin loistavasta sijainnista kannattaa ottaa kaikki irti. Autonvuokraus Agen La Garennen lentoasemalta tekee unelmalomastasi mahdollisen, jota uskalla heittäytyä uskaliaaksi matkustajaksi ja lähde tutkimaan lähiseutuja rohkeasti. Ranska pystyy tarjoamaan jokaiselle jotakin ja myös tämä pieni kaupunki on loistava kohde niin lapsiperheille kuin vaikkapa yksin matkustaville reppureissaajillekin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - ke.08:00 - 18:00
to.08:00 - 17:00
pe.08:00 - 18:00
la.08:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Agen-La Garenne Lentoasema AGF Aéroport d'Agen-La Garenne 47520 Le Passage 44.176888, 0.594300 +33-553470940

Sixt-toimipiste Agen-La Garenne Lentoasema AGF

Aéroport d'Agen-La Garenne
47520 Le Passage
 
Puhelinnro +33-553470940

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service