Autonvuokraus
Agen Rautatieasema SNCF
Piilota
Ranska // Agen // Agen Rautatieasema SNCF
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Agen Rautatieasema SNCF: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Place Rabelais
  47000 Agen FR +33-5-53470940
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: AGFX01
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 18:00
la.08:00 - 17:00
 
 24 h nouto

Koe Agen varaamalla vuokra-auto Sixtiltä

Saapuessasi junalla Ageniin, Sixt Autovuokraamo Agen Rautatieasema Sncf ja sen tarjoama autonvuokraus on yksi helpoimmista tavoista ottaa uusi ympäristö haltuun tässä idyllisessä Ranskan pikkukaupungissa. Varsinaista kivijalkatoimipistettä ei Agenin keskustasta kuitenkaan löydy, vaan varauksen ennakkoon tehtyäsi verkkosivuillamme tai puhelimitse Sixtin henkilökunnan edustaja toimittaa sinulle vuokra-auton Agen Rautatieasema Sncf:n toimipisteelle. Tapaamme sinut rautatieaseman hallissa, ja vuokra-auto löytyy kätevästi heti aseman parkkihallista. Avaimet käteen saatuasi olet jo valmis nauttimaan niitä eduista, joita autonvuokraus Agenin Rautatieasema Sncf:llä tarjoaa. Sixt Autovuokraamo Agen Rautatieasema Sncf tarjoaa monipuolisen valikoiman vuokra-autoja useista kategorioista, joita ovat henkilöautot ja farmarit, urheilu- ja avoautot, maasturit sekä pakettiautot.

Sixt Autovuokraamot palvelevat ympäri maailman

Perheyrityksenä Saksassa vuonna 1912 perustettu Sixt on palvellut asiakkaitaan jo reilun sadan vuoden ajan. Kukapa olisi tuolloin ajatellut, että tänä päivänä toimipisteet ovat levinneet jo yli 105 maahan. Sixt onkin historiansa aikana rakentanut vahvaa imagoaan muun muassa korkeatasoiseen asiakaspalveluun ja laadukkaaseen ajoneuvokalustoon nojaten. Vuokra-automme kuuluvat Euroopan top kolmen kärkeen, ja uusimmat vuokra-automme ovat olleet tien päällä keskimäärin ainoastaan kolme kuukautta!

Monipuolisen ajoneuvovalikoiman lisäksi Sixt tarjoaa laajan kattauksen myös lisäpalveluita. Voit muun muassa lisätä vuokrapakettiin useita erilaisia turvaa tuovia vakuutuksia, tai vaikkapa lastenistuimen, jolla takaat koko perheen mukavuuden matkalla. Useampi kuljettaja varmistaa sen, että ratissa istumiseen väsyessä matka voi jatkua, ja meiltä löydät tarjouksen myös alle 25-vuotiaille kuljettajille. GPS-navigaattorin avulla löydät tiesi määränpäähäsi, ja lumiketjut varmistavat koko seurueesi turvallisuuden myös talvisessa säässä tai vuorilla ajettaessa. Säästät myös selvää rahaa pidemmillä matkoilla valitsemalla rajattoman kilometrimäärän tarjouksen. Emme valitettavasti tee varauksia tietyille yksittäisille automalleille, mutta saat käyttöösi tarpeitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton haluamastasi kategoriasta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 18:00
la.08:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Agen Rautatieasema SNCF AGFX01 Place Rabelais 47000 Agen 44.208382, 0.621008 +33-5-53470940

Sixt-toimipiste Agen Rautatieasema SNCF AGFX01

Place Rabelais
47000 Agen
 
Puhelinnro +33-5-53470940

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service