Autonvuokraus
Avignon Lentoasema
Piilota
Ranska // Avignon // Avignon Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Avignon Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 141, Allée de la Chartreuse
  84140 Montfavet FR +33-389086121
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: AVN
Aukioloajat
ma. - su.09:00 - 20:00
Juhlapyhä09:00 - 20:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Avignonin lentokentällä

Suunnitellessasi matkaa Avignoniin kannattaa autonvuokraus hoitaa Sixt Autovuokraamosta kätevästi jo ennen matkan alkua. Olit sitten työmatkalla tai lomalla, valikoimastamme löydät juuri matkaasi sopivan automallin ja lisävarusteet. Valitse työmatkalle kätevä henkilöauto tai matkustaessasi perheen tai ryhmän kanssa tilava farmari, johon mahtuu myös mukavasti matkatavaroita. Lisäpalveluistamme löydät esimerkiksi GPS-navigaattorin helpottamaan suunnistusta, lasten turvaistuimet sekä lisävakuutukset tuomaan matkallesi lisämukavuutta ja turvaa. Vuokraus sujuu kätevästi verkkosivuiltamme, josta löydät myös kattavan valikoimamme ja lisäpalvelumme. Tarjoamme vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen tuottaman vastuuvakuutuksen.

Autonvuokraus Avignonin lentokentällä

Avignonin lentokenttä, lyhennettynä AVN, sijaitsee vain 8 kilometrin päässä Avignonin kaupungista. Huomioithan, ettei lentokentällä ole Sixt Autovuokraamon omaa pistettä, mutta löydät meidät kätevästi Meet & Greet -pisteeltä. Vuokra-auton voi varata kätevästi jo ennen matkaa verkkosivuiltamme. Vuokra-auton nouto ja palautus onnistuvat kätevästi ympäri vuorokauden. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, osaava henkilökuntamme auttaa sinua mielellään juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-auton ja lisäpalvelujen löytämisessä.

Historiallinen Avignon tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Avignonin kunta sijaitsee Etelä-Ranskassa Rhône-joen rannalla ja sen juuret juurtavat aina Rooman valtakunnan aikaan. Historiallisessa Avignonissa sijaitsee muun muassa paavien palatsi, Palais des Papes, joka tarjosi paaveille suojaa 1300-luvulla Ranskan kuninkaan siirrettyä katolisen kirkon hallinnon Avignoniin. Rhône-joen rannalta löytyy myös Pont Saint-Bénézet eli Avignonin siltana tunnetun sillan jäljellä oleva osa, joka on listattu Unescon maailmanperintökohteeksi. 1100-luvulta lähtien silta ylitti joen, mutta tuhoutui joen tulvissa 1600-luvulla. Sillalta löytyy kaksi kaunista kappelia, Saint-Bénézetin kappeli ja sillan alla sijaitseva Pyhän Nikolauksen kappeli. Luonnossa liikkumisesta nauttiville Rocher des Doms -puisto on yksi alueen suosituimmista kohteista, mutta löytyy lähialueilta myös luonnonpuistoja, kuten Alpillesin luonnonpuisto, jonne ajaa vuokra-autolla vain puolessa tunnissa. Sixtin vuokra-autolla on myös helppo lähteä tutustumaan kaupungin lähialueisiin tai vaikkapa päiväretkelle Marseilleen tai Montpellieriin, molempiin ajaa noin 1,5 tunnissa. Autonvuokraus Avignonissa tuo matkaasi mukavaa rentoutta ja vapautta, jolloin voit tutustua alueeseen juuri niin kuin itse haluat ja saat matkastasi kaiken irti!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.09:00 - 20:00
Juhlapyhä09:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Avignon Lentoasema AVN 141, Allée de la Chartreuse 84140 Montfavet 43.905422, 4.898057 +33-389086121

Sixt-toimipiste Avignon Lentoasema AVN

141, Allée de la Chartreuse
84140 Montfavet
 
Puhelinnro +33-389086121

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service