Autonvuokraus
Brive Lentoasema
Piilota
Ranska // Brive-la-Gaillarde // Brive Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Brive Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Brive-Vallée de la Dordogne
  19600 Nespouls FR +33-555746133
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BVE
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 12:00
 14:00 - 18:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Brive-la-Gaillarden lentokentällä

Autonvuokraus Brive-la-Gaillarden lentokentällä Sixt Autovuokraamosta on sekä edullista että luotettavaa. Voit valita juuri tarpeisisiisi sopivan autokategorian ja lisäpalvelut. Taloudellinen henkilöauto sopii mainiosti esimerkiksi työmatkoille, tilava farmari perheelle, vaativaan maastoon sopii maasturi ja mikäli haluat matkustaa tyylillä, löydät valikoimastamme myös avo- ja urheiluautot. Vuokraus sujuu helposti verkkosivuiltamme, josta löydät myös kattavan valikoimamme. Huomioithan, että Sixt voi taata vain valitsemasi autokategorian, ei tiettyä automallia. Varaukseen sisältyy aina vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Voit myös halutessasi lisätä varaukseesi lisäpalveluita, kuten GPS-navigaattorin, lasten turvaistuimen tai erilaisia lisävakuutuksia tuomaan lisämukavuutta ja turvaa matkallesi. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, osaava henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-auton sekä lisäpalvelut.

Autonvuokraus Brive-la-Gaillarden lentokentällä

Brive-la-Gaillarden lentokenttä (BVE) tunnetaan myös nimillä Brive-Dordogne Valley Aiport tai Brive-Souillac Airport, joka on lentokentän virallinen nimi. Lentokenttä sijaitsee noin 22 kilometrin päässä Brive-la-Gaillairdesta. Huomioithan, että Sixt Autovuokraamolla ei ole omaa palvelupistettä, vaan tarjoamme lentokentällä Meet & Greet -palvelun ja olemme sinua vastassa saapuvien lentojen tuloaulan oikealla puolella. Autonvuokraus onnistuu helposti jo ennen matkaa puhelimitse tai verkkosivuiltamme ja vuokra-auton voi noutaa ja palauttaa myös aukioloaikojemme ulkopuolella.

Koe kaunis Brive-la-Gaillarde vuokra-autolla

Brive-la-Gallairden, usein pelkkä Brive, sijaitsee Ranskan keskiylängöllä Limousinin hallintoalueella ja on Corrèzen departementin suurin kaupunki. Briven historia kantaa aina 400-luvulle asti, jolloin kaupunki alkoi kasvaa Saint-Martin-l'Espagnol-kirkon ympärille. Keskiaikainen vanha kaupunki on nykyisin täyttynyt monista liikkeistä ja kahviloista. Brive toimi myös toisen maailmansodan aikana Ranskan vastarintaliikkeen alueellisena keskuspaikkana. Historiallisessa Brivessä kannattaa tutustua myös Grottes de Saint-Antoinen luoliin sekä Collegiale Saint Martin de Briven katedraaliin. Kaupungista on hyvät yhteydet muualle maahan ja Sixtin vuokra-autolla onkin helppo lähteä tutustumaan myös Briven lähialueisiin. Hyppää vuokra-auton rattiin ja lähde esimerkiksi päiväretkelle Toulouseen tai Bordeaux'hon, joihin ajaa kaupungista reilussa kahdessa tunnissa. Sixtin vuokra-auto tuo matkaasi mukavaa rentoutta ja vapautta, jolloin voit nauttia matkastasi Brive-la-Gaillardeen juuri niin kuin itse haluat ja kokea kaupungin lähialueineen aivan uudella tavalla.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 12:00
 14:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Brive Lentoasema BVE Brive-Vallée de la Dordogne 19600 Nespouls 45.147603, 1.473152 +33-555746133

Sixt-toimipiste Brive Lentoasema BVE

Brive-Vallée de la Dordogne
19600 Nespouls
 
Puhelinnro +33-555746133

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service