Autonvuokraus
Canet-en-Roussillon
Piilota
Ranska // Canet-en-Roussillon // Canet-en-Roussillon
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Canet-en-Roussillon: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 33 avenue de la Mediterranée
  66140 Canet-en-Roussillon FR +33-4-68569595
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: PGFN03
Aukioloajat
ma. - pe.09:15 - 11:45
 14:30 - 17:30
 
 

Löydä laaja valikoima vuokra-autoja Canet-en-Roussillonin Sixtiltä

Asiantuntevaa autonvuokrausta Canet-en-Roussillonissa tarjoava Sixt Autovuokraamo toivottaa sinut tervetulleeksi Välimeren rannikolle Canet-en-Roussillonin hurmaavaan lomakaupunkiin. Palvelemme sinua ihanteellisella sijainnilla Canet-en-Roussillonin keskustassa lähellä kaupungin hotelleja ja muita palveluita. Vuokra-auton noutaminen käy siis vaivattomasti kaupungissa majoittuvilta matkailijoilta. Autonvuokraus Canet-en-Roussillonissa on erinomainen valinta, sillä alue tarjoaa vuokra-autoilijalle paljon nähtävää ja koettavaa. Vuokra-autolla nautit sekä Ranskan etelärannikon valkeista hiekkarannoista, läheisen Perpignanin kaupungin historiallisista nähtävyyksistä että Pyreneiden vuoriston tarjoamista luontokohteista. Erinomaisen matkustusmukavuutensa ja joustavuutensa ansiosta vuokra-auto on loistava vaihtoehto myös pidemmille matkoille. Mihin tarkoitukseen vuokra-autoa etsitkin, laajasta valikoimastamme löydät juuri sinun matkasi tarpeisiin sopivan ajoneuvon. Näppärien henkilöautojen lisäksi valikoimaamme kuuluu tyylikkäitä avoautoja ja virtaviivaisia urheiluautoja, joiden kyydissä nautit ainutlaatuisesta ajokokemusesta. Suurempien seurueiden tarpeisiin valikoimassamme on myös minibusseja, joista suurimpien kyydissä kulkee kuljettajan lisäksi jopa kahdeksan matkustajaa.

Nauti matkastasi hyvin varustellun vuokra-auton kyydissä

Kun allasi on luotettava ja hyvin varusteltu Sixt Autovuokraamo Canet-en-Roussillonin vuokra-auto, matkasi sujuu huolettomasti ja erinomaisesta matkustusmukavuudesta nauttien. Kaikissa ajoneuvoissamme on ilmastointi, joten matkustaminen on miellyttävää helteiselläkin säällä. Voit myös lisätä varaukseesi erilaisia lisäpalveluja, jotka sekä parantavat matkustusmukavuuttasi että tuovat matkustamiseen lisäturvaa. GPS-navigaattorilla varustellussa vuokra-autossa sinun ei tarvitse huolehtia kartanlukemisesta tai reittisuunnittelusta, vaan voit jättää sen teknologian huoleksi ja rentoutua nauttimaan matkasta. Jos taas valitset autoosi lisäkuljettajan, useampi ihminen voi vuorotella vuokra-auton ratissa, jolloin kuljettajat saavat nauttia tauoista. Voit tutustua näihin ja muihin matkustamista helpottaviin lisäpalveluihimme varauksen yhteydessä. Lisäksi suosittelemme tutustumaan lisäturvavaihtoehtoihimme, jotka suojelevat sinua taloudellisesti esimerkiksi kolarin, ikkunoihin ja renkaisiin kohdistuneiden vaurioiden sekä itseaiheutettujen vikojen, kuten avaimien katoamisen aiheuttamilta kuluilta. Huomaathan varauksen yhteydessä, että varaus koskee vain vuokra-autokategoriaa, ei tiettyä merkkiä tai mallia.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:15 - 11:45
 14:30 - 17:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Canet-en-Roussillon PGFN03 33 avenue de la Mediterranée 66140 Canet-en-Roussillon 42.696867, 3.030081 +33-4-68569595

Sixt-toimipiste Canet-en-Roussillon PGFN03

33 avenue de la Mediterranée
66140 Canet-en-Roussillon
 
Puhelinnro +33-4-68569595

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service