Autonvuokraus
Carentoir
Piilota
Ranska // Carentoir
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Carentoir

Lämpimästi tervetuloa Sixt Autovuokraamo Carentoiriin! Vuokra-auto tarjoaa mukavan tavan liikkua Carentoirissa ja sen lähiseuduilla. Vuokra-autolla Carentoirista on helppo jatkaa matkaa myös muualle Ranskaan. Oli kohteesi sitten lähellä tai kaukana, Sixtin vuokra-autot vievät sinut luotettavasti päämäärääsi. Vuokra-autojemme keski-ikä on noin kolme kuukautta, ja uudet ja hyvin varustellut vuokra-automme tarjoavat sinulle erinomaisen ajokokemuksen. Lisäksi Sixtin asiantunteva palvelu pitää huolen siitä, että saat ensiluokkaisen ajokokemuksen lisäksi myös loistavan asiakaskokemuksen.

 
 • Carentoir
  Rue de Fondelienne
  56910 Carentoir

  ma.09:30 - 12:00
   14:00 - 18:30
  ti. - pe.08:30 - 12:00
   14:00 - 18:30
  la.08:30 - 12:30
   14:00 - 18:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Carentoir

  Sixt Autonvuokraus
  Rue de Fondelienne
  56910 Carentoir

  ma.09:30 - 12:00
   14:00 - 18:30
  ti. - pe.08:30 - 12:00
   14:00 - 18:30
  la.08:30 - 12:30
   14:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Laadukkaat vuokra-autot kilpailukykyiseen hintaan Sixt Autovuokraamosta

Tutustu Sixtin vuokra-autovalikoimaan netissä tai Sixtin mobiilisovelluskessa ja varaa käyttöösi vuokra-auto Carentoirissa. Sixt Autovuokraamo Carentoirissa on vuorattavissa sekä henkilöautoja, farmareita, maastureita, urheiluautoja että pakettiautoja monilta eri laatumerkeiltä. Varausta tehdessäsi voit valita haluamasi autokategorian, mutta emme valitettavasti voi taata tietyn automerkin tai -mallin saatavuutta. Kun olet valinnut sinulle sopivan autokategorian, pääset tutustumaan laajaan lisäpalveluvalikoimaamme. Lisäpalvelut parantavat vuokra-auton ajomukavuutta ja -turvallisuutta. Voit valita käyttöösi esimerkiksi GPS-navigaattorin, jolla oikean reitin löytäminen helpottuu. Jos taas kanssasi matkustaa lapsia, voit valita eri kokoisista lastenistuimista, jotka tekevät perheen pienimpien ajomatkasta turvallisemman. Näet muut saatavilla olevat lisäpalvelumme varaussivulla. Kun lisäpalvelut on valittu, on jäljellä enää auton noutaminen Sixt Autovuokraamo Carentoirista. Autonvuokraus Carentoirissa ei voisi käydä kätevämmin! Jos sinulla on kysymyksiä liittyen autonvuokraukseen Carentoirin Sixt Autovuokraamosta tai haluat lisätietoja lisäpalveluistamme, olethan yhteydessä ammattitaitoiseen asiakaspalveluumme. Voit olla meihin yhteydessä viikon kaikkina päivinä.

Sixtin vuokra-autolla matkustat mukavasti

Carentoir sijaitsee Ranskan Bretagnessa lähellä Ranskan länsirannikkoa. Autonvuokraus Carentoirista mahdollistaa tutustumisen matalavuorisen Bretagnen niemimaan tutkimiseen mukavasti omassa aikataulussasi. Carentoirin läheisyydessä sijaitsevat esimerkiksi Redonin hurmaava kaupunki ja Rochefort-en-Terren kylä, jonka on sanottu olevan yksi Ranskan kauneimmista. Jos taas kaipaat hieman suurempaan kaupunkiin, yli 300.000 asukkaan Nantes on vain puolentoista tunnin päässä Carentoirista, ja pääkaupunkiin Pariisiinkin ajaa noin neljässä tunnissa. Vuokra-auton kyydissä Bretagnen upeissa maisemissa huristellessa matka sujuu mukavasti ja kilometrit kulkevat ohitse kuin huomaamatta. Älä siis epäröi, vaan valitse matkustusmuodoksi vuokra-auto ja autovuokraamoksesi Sixt!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä