Autonvuokraus
Chambray les Tours
Piilota
Ranska // Chambray les Tours
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Chambray les Tours

Sixt Autovuokraamo Chambray-lès-Tours tarjoaa laadukkaita ajoneuvoja ja joustavaa vuokrausta. Tiesitkö, että kaikki autokalustoomme kuuluvat ajoneuvot ovat uusia, vain noin kolme kuukautta vanhoja? Valitsit sitten taloudellisen henkilöauton työmatkalle tai tyylikkään citymaasturin nähtävyyksien kiertelyyn, voit luottaa siihen, että saavut perille mukavasti ja turvallisesti. Kun maksat vuokra-auton vasta paikan päällä, voit vapaasti tehdä muutoksia varaukseen, ja tarvittaessa myös perua sen. Varmista, että Ranskan-matkasi on onnistunut ja räätälöi varauksesi Sixtin erilaisilla lisäpalveluilla. Mikäli sinulla on kysyttävää, tai haluat lisää tietoa autonvuokrauksesta Chambray-lès-Toursissa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Sixtin ystävällinen henkilökunta palvelee sinua joka päivä!

 
 • Chambray-les-Tours

  Sixt Autonvuokraus
  33 Rue Charles Coulomb
  37170 Chambray-les-Tours

  ma. - la.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Luotettavia vuokra-autoja ja asiantuntevaa palvelua Sixtiltä

Autovuokraamomme sijaitsee Chambray-lès-Toursin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä lähimmiltä rautatieasemilta ja lentokentältä. Kun vuokraat auton Sixtiltä, pääset jatkamaan matkaa alta aikayksikön. Laajasta autokalustostamme voit vapaasti valita tarpeisiisi sopivan vuokra-auton. Liikematkat hoituvat tyylillä premium-luokan sedanilla tai hatchbackilla. Sukulaisvierailuun sopii erinomaisesti farmarimalli. Pidemmille kiertomatkoille voit valita vankan maasturin tai tilavan minibussin. Otathan huomioon, että voit valita mieleisesi autokategorian, mutta valitettavasti yksittäisen automallin varaaminen ei ole mahdollista. Kaikki ajoneuvomme ovat hyvin varusteltuja. Halutessasi voit kuitenkin lisätä erilaisia varusteita tai lisäpalveluja varauksen yhteydessä. Mikäli seutu on sinulle uutta, GPS-navigaattori auttaa löytämään perille, ja valitsemalla lisäkuljettajan voit jakaa ajovastuun. Muista myös turvata pienet lapset lastenistuimella.

Aloita nähtävyyskierros autonvuokrauksella Chambray-lès-Toursissa

Loiren laaksosta löytyy useita viehättäviä viinitiloja ja -kellareita. Kun vuokraat auton Sixtiltä, pääset tutustumaan useampiin tiloihin ja voit rauhassa nauttia kauniista maisemista matkalla. Alueen historiaan pääset tutustumaan vierailemalla Castellum de Larçayn linnanraunioilla sekä Château de Plessis-lèz-Tours -linnassa. Jos kaipaat suurkaupungin vilinään, voit ajaa pari tuntia länteen Nantesiin tai itään Bourgesiin. Vuokra-autolla liikut Chambray-lès-Toursissa ja sen lähialueilla vaivattomasti.

Loire-joen lisäksi Chambray-lès-Toursin lähistöllä on kauniita järviä ja puistoja, joiden ympäristössä vietät aurinkoisen iltapäivän esimerkiksi purjehtien, kalastaen tai piknikistä nauttien. Lac de la Bergeonnerie on vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä kaupungin pohjoispuolella. Chambray-lès-Tours-järvelle pääset puolestaan viidessä minuutissa. Testaa kiipeilytaitojasi kiipeämällä Pääsiäissaarten Moai-patsaiden inspiroimalle kivipatsaalle!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service