Autonvuokraus
Le Passage
Piilota
Ranska // Le Passage
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Le Passage

Sixt Autovuokraamo Le Passage toivottaa työ- ja lomamatkalaiset lämpimästi tervetulleiksi Ranskaan. Matkasi saa sujuvan alun, kun nappaat laadukkaan ja uuden vuokra-autosi mukaan Le Passagen toimipisteestämme ja jatkat matkaasi vapaammin omien aikataulujesi puitteissa. Suositut henkilöautot ja farmarit kuljettavat yksinmatkustavat kuin perheellisetkin turvallisesti kohteesta toiseen. Näyttävät urheilu- ja avoautot taas tarjoavat vaikuttavat kyydit eivätkä jätä ketään kylmäksi. Tilavat maasturit sopivat isommille porukoille, sillä ne tarjoavat matkallesi runsaasti tilaa. Mikäli tarkoituksena on kuljettaa suurempia määriä tavaraa, kannattaa tutustua pakettiautovaihtoehtoihimme. Koko vuokra-autovalikoimamme löydät verkkosivuiltamme sekä mobiilisovelluksestamme. Asiantunteva asiakaspalvelumme on myös palveluksessasi viikon jokaisena päivänä, mikäli sinulla on kysyttävää koskien autonvuokrausta Le Passagessa!

 
 • Agen-La Garenne Lentoasema
  Aéroport d'Agen-La Garenne
  47520 Le Passage

  ma. - ke.08:00 - 18:00
  to.08:00 - 17:00
  pe.08:00 - 18:00
  la.08:00 - 17:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Agen-La Garenne Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aéroport d'Agen-La Garenne
  47520 Le Passage

  ma. - ke.08:00 - 18:00
  to.08:00 - 17:00
  pe.08:00 - 18:00
  la.08:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Tee varauksesta entistä monipuolisempi lisäpalveluilla

Sixt Autovuokraamo Le Passage tarjoaa uudet, keskimäärin kolme kuukautta vanhat vuokra-autot aina kilpailukykyiseen hintaan ja laajan valikoiman lisäpalveluita, joilla voit tehdä varauksestasi entistä monipuolisemman. GPS-navigaattori on oiva lisävaruste, sillä se vapauttaa sinut nauttimaan ajomukavuudesta ja pääset helposti perille. Pienten lasten kanssa matkustaessa suosittelemme lisäämään varaukseen lastenistuimet, jotta perheen pienimmät matkaavat turvallisesti. Tarjoamme myös lisäkuljettaja-vaihtoehdon, mikä on hyvä valinta, jos porukasta löytyy useampi innokas ajokortillinen kuski. Ranskaan pääset tutustumaan vielä laajemmin, kun nappaat käyttöösi vapaat ajokilometrit. Lisää mielenrauhaa saat kattavilla lisäturvapalveluillamme, joista voit valita helposti omiin tarpeisiisi sopivimman. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta emme voi etukäteen luvata tiettyä merkkiä tai mallia.

Tutustu Le Passageen vaivattomasti Sixtin vuokra-autolla

Kun suuntanasi on Ranskan Le Passage, voit saapua sinne lentokoneella, sillä lähin lentokenttä löytyy vain noin neljän kilometrin päästä kaupungin keskustasta. Saapuessasi voit kätevästi napata Sixtin vuokra-auton matkaan mukaan suoraan lähistöllä sijaitsevasta toimipisteestämme ja aloittaa kaupunkiin tutustumisen kätevästi saman tien. Vuokra-auton nokka kannattaa suunnata Passage d'Agenin katedraalille, joka on hieno nähtävyys. Kaupunki sijaitsee aivan Garonne-joen varrella, joka on 575 km pitkä ja kulkee Lounais-Ranskassa ja Pohjois-Espanjassa. Kannattaakin kuljeskella joen vartta pitkin, sillä sieltä löytyy paljon viehättäviä ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nautiskella ranskalaisesta tunnelmasta. Aloita matka Sixtin kautta ja koe autonvuokrauksen avulla Le Passage monipuolisesti!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service