Autonvuokraus
Lorient Lentoasema
Piilota
Ranska // Lorient // Lorient Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Lorient Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Aérop. de Lorient Bretagne Sud
  56270 Ploemeur FR +33-297211025
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: LRT
Aukioloajat
ma. - la.08:30 - 19:30
Juhlapyhä09:00 - 18:00
 
 24 h palautus

Sixt autonvuokraus Lorientin lentoasemalla

Tutustu Sixt Autovuokraamon kattavaan valikoimaan ja jatka matkaasi vuokra-autolla Lorientin lentoasemalta edullisesti. Olipa toiveissasi sitten mukava perheloma tilavan farmarin kyydissä tai alueen haasteellisimpien luontokohteiden valloitus omin päin maasturin ratissa, autovuokraamostamme Lorientin lentoasemalla saat toiveitasi vastaavan ajoneuvon. Farmareiden ja maastureiden lisäksi valikoimiimme kuuluu sekä tavanomaiseen kaupunkiajoon sopivia henkilöautoja että tyylikkäitä, nopealiikkeisiä urheilu- ja avoautoja. Saat valitsemasi ajoneuvon välittömästi mukaasi, kun saavut lentoasemalle, sillä toimitamme vuokra-autoja lisäpalveluna myös toimistomme aukioloaikojen ulkopuolella. Emme voi luvata tiettyä merkkiä tai mallia, mutta voit valita parhaiten tarpeitasi vastaavan autotyypin ja liittää siihen haluamiasi lisäpalveluita. Autonvuokraus Lorientin lentoasemalla toimii Meet & Greet -palveluna, mikä tarkoittaa sitä, että henkilökuntamme tulee sinua ja seuruettasi vastaan, kun saavut lentoasemalle.

Autonvuokrausta monipuolisine lisäpalveluineen

Lorientin lentoasema LRT tunnetaan myös Lorient-Lahn-Bihoué -lentoasemana ja Etelä-Bretagnen lentoasemana. Lentoasemalta on lyhyt, noin 7 kilometrin matka kaupunkiin, jonka ajaa noin vartissa, riippuen alueen liikenteestä. Autonvuokraus Lorientin lentoasemalla onnistuu ympäri vuorokauden, samoin kuin ajoneuvon palautus. Eikä ajoneuvoa ole pakko palauttaa lentoaseman toimistolle, vaan voit palauttaa sen myös kaupungin toiseen toimistoomme rautatieasemalla. Tämä on erityisen kätevää, jos et jatka matkaasi lentäen vaan junalla. Muihin tämän lentoaseman autonvuokraukseen liittyviin palveluihin kuuluvat vapaat kilometrit, GPS-navigaattori, lastenistuin, vakuutukset ja lisäkuski. Jos liikut Bretagnen alueella ensimmäistä kertaa, GPS-navigaattori saattaa osoittautua täysin korvaamattomaksi apukuskiksi. Lapsiperheitä ilahduttaa helpolla Isofix-kiinnityksellä toimivat lastenistuimet, joiden näppärä kiinnitys tekee matkustamisesta vaivatonta ja sujuvaa.

Kierrä Ranskan rannikkoa vuokra-autolla

Vuokraamalla ajoneuvon matkasi ajaksi, voit suunnitella matkasuunnitelmasi täysin oman aikataulusi mukaan ja Etelä-Bretagnen alueella on niin paljon nähtävää, että suunnitelma kannattaa tehdä, vaikka poikkeisitkin siitä perillä. Kaupungin suosituimpiin kohteisiin kuuluu kaupungin satama, jossa on vieläkin aistittavissa toisen maailmansodan aikainen tunnelma. Port Louisin linnake vie vielä kauemmas historiassa, aina 1600-luvulle asti. Historiallisten kohteiden lisäksi koko Bretagnen rannikko on täynnä ihastuttava rantoja ja viehättäviä kaupunkeja ja kyliä, joihin pääset kaikkein näppärimmin vuokra-autolla.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - la.08:30 - 19:30
Juhlapyhä09:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Lorient Lentoasema LRT Aérop. de Lorient Bretagne Sud 56270 Ploemeur 47.754140, -3.438990 +33-297211025

Sixt-toimipiste Lorient Lentoasema LRT

Aérop. de Lorient Bretagne Sud
56270 Ploemeur
 
Puhelinnro +33-297211025

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä