Autonvuokraus
Lorraine
Piilota
Ranska // Lorraine
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Lorraine

Jos seuraava matkasi suuntautuu Ranskan Lorrainen alueelle, kannattaa matka aloittaa laadukkaasti Sixt Autovuokraamon kautta. Tarjoamme laajan merkkiautojen valikoiman, josta löytyy varmasti sopiva vuokramenopeli sekä työ- että lomamatkalaiselle. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa mielellään vuokra-auton valitsemisessa, joten älä epäröi olla yhteydessä, jos tarvitset apua koskien autonvuokrausta Lorrainessa. Suosituilla henkilöautoilla ja farmareilla liikkuu näppärästi vaikka koko perhe matkatavaroineen. Näyttävät urheilu- ja avoautot eivät taas jätä ketään kylmäksi ja sopivat kaikille, ketkä haluavat nauttia todellisesta ajomukavuudesta. Käänny tilavien maastureiden puoleen, jos haluat seikkailla pitkin Lorrainea huoletta. Tutustu valikoimaamme tarkemmin verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme ja tee varauksesi jo tänään!

 
 • Nancy Rautatieasema
  19 rue de Serre
  54000 Nancy

  ma. - pe.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:30
   13:30 - 16:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Metz Rautatieasema
  12 rue Francois de Curel
  57000 Metz

  ma. - pe.08:00 - 12:30
   13:30 - 19:00
  la.08:00 - 12:00
   14:00 - 16:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Nancy Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  19 rue de Serre
  54000 Nancy

  ma. - pe.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:30
   13:30 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Metz Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  12 rue Francois de Curel
  57000 Metz

  ma. - pe.08:00 - 12:30
   13:30 - 19:00
  la.08:00 - 12:00
   14:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt tarjoaa matkallesi enemmän

Sixt Autovuokraamot Lorrainen alueella tarjoavat käyttöösi uudet, keskimäärin 3 kuukautta vanhat vuokra-autot aina kilpailukykyiseen hintaan ja perusteellisesti varusteltuina. Varausta voi kuitenkin aina muokata haluamallaan tavalla kätevillä lisäpalveluilla, jotka löydät koottuna verkkosivuiltamme. Lisää varaukseesi vapaat ajokilometrit ja tutustu alueeseen kilometreistä välittämättä, Lorrainen tiet odottavat sinua. Näiden kaveriksi sopii loistavasti GPS-navigaattori, joka auttaa löytämään perille astetta helpommin. Jos haluat jakaa ajokilometrit kaverin kanssa, tutustu lisäkuljettajan vaihtoehtoon, joka on myös mahdollinen kauttamme. Sixt Lorrainen toimipisteisiin voit palauttaa ajoneuvosi vuorokauden ympäri niin sovittaessa, joten älä epäröi olla yhteydessä ja kysyä valitsemastasi toimipisteestä lisää. Pyydämme ottamaan huomioon, että tarjoamme vuokra-auton Lorrainen alueella valitsemastasi kategoriasta, mutta lopullinen merkki ja malli varmistuvat noutovaiheessa. Sixt ei veloita piilokuluja, joten voit tehdä varauksesi huoletta silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Ota Lorrainen alue haltuun Sixtin vuokra-autolla

Lorraine on alue, joka sijaitsee Ranskan koillisosassa ja siellä riittää monenlaista nähtävää, kun käytössäsi on oma Sixtin vuokra-auto. Etäisyydet saattavat venyä pitkiksi ja tämän takia helpoin onkin napata vuokra-auto alleen Lorrainessa ja suunnata kohteisiin omien aikataulujen puitteissa. Suuntaa vuokra-auton keula kohti Nancyä, jonne saavut vikkelästi vain puolessa tunnissa. Nancyssä pääset tutustumaan ranskalaiseen kulttuuriin ja nauttimaan erilaisista nähtävyyksistä, mm. Place Stanislasin palatsi on upea nähtävyys. Lorrainen luonnonpuisto kannattaa käydä kokemassa oleskellessasi tällä alueella, sillä siellä pääset nauttimaan kauniista luonnon rauhasta. Sixt haluaa tehdä matkastasi mahdollisimman monipuolisen ja ikimuistoisen, tarjoammekin laadukkaat vuokra-ajoneuvot edullisesti, joten taitat etäisyydet laadukkaasti. Toivotamme hyvää matkaa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service