Autonvuokraus
Marmande
Piilota
Ranska // Marmande
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Marmande

Sixt Autovuokraamo Marmande on fiksu lisä matkasuunnitelmiisi, kun ammattitaitoiset autonvuokrauspalvelut ovat tarpeen. Marmanden-toimipisteellämme valitset laadukkaan vuokra-auton tunnettujen automerkkien valmistamista ajoneuvoista, jopa kuudesta eri kategoriasta. Täällä voit valita allesi niin näppärän kokoisen henkilöauton kuin tilavan farmarin, tarvitessasi lisätilaa mukana kulkeville matkustajille ja matkatavaroille. Pakettiauto on suurimman kokoluokan ajoneuvo tilanteisiin, joissa mukana kulkevat esimerkiksi suurehkot harrastusvälineet. Mikäli seurueenne mielii tutkimaan laajemminkin Ranskan maita ja mantuja, voitte valita matkallenne käyttöönne maasturin. Tai onko tarkoituksena kenties järjestää ikimuistoinen matka harkittuine elementteineen? Siinä tapauksessa voit varata Marmanden-toimipisteeseemme odottamaan avoauton tai urheiluauton, joka tuo lomaanne luksusta!

 
 • Marmande
  1-3 rue Albert Einstein
  47200 Marmande

  ma. - pe.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  la.09:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Marmande

  Sixt Autonvuokraus
  1-3 rue Albert Einstein
  47200 Marmande

  ma. - pe.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  la.09:00 - 12:00
   14:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Valitse vuokra-autoosi tarpeelliset lisäpalvelut

Toteuta autonvuokraus varaten haluamasi ajoneuvo Marmanden Sixt Autovuokraamoon, ja vuokra-auto odottaa sinua näppärästi määränpäässä, valmiina palvelemaan sinua tai seuruettasi. Valittuasi sivustoltamme haluamasi autokategorian, pidäthän kuitenkin mielessäsi, että Sixt voi taata varaukseesi ainoastaan kategorian, eikä tiettyä merkkiä tai mallia. Lopullinen vuokra-autosi selviää perillä Marmandessa. Viimeistele vielä varauksesi lisäten siihen lisäpalvelut, joissa valittavanasi on esimerkiksi matkan jatkumisturva, kolariturva tai lasi- ja rengasturva. Vapaat ajokilometrit mahdollistavat matkasuunnitelman muuttamisen lennosta, ja lisäkuljettajan lisääminen varaukseen takaa kuskeille asianmukaiset tauot. Klikkaa vielä varauksesi sisältämään perheen pienimmälle turvaa tuova lasten turvaistuin sekä vierailla teillä parhain päin palveleva GPS-navigaattori, ja voitte suunnata matkallenne huolettomin mielin!

Marmanden-matkasta joustavampi autonvuokrauspalvelulla

Lounais-Ranskassa, luoteeseen päin Toulousesta katsottuna, sijaitsee hurmaava kunta nimeltään Marmande, joka kuuluu Lot-et-Garonnen departementtiin. Vehreä Marmande tarjoaa kävelylenkeillä raikkaan tuulahduksen ihastuttavaa luontoa sekä pienelle paikkakunnalle ominaista leppoisaa ja kiireetöntä elämänmenoa. Koska julkinen liikenne on Marmanden alueella kovin vähäistä, vuokra-auto on tänne suunnatessa varsin järkevä valinta osaksi matkaohjelmaa. Vuokra-auton siivittämänä löydätte helposti lukuisat unohtumattomat nähtävyydet, kuten vehreät puistot, lukuisat museot, vesipuiston ja golfkentän. Alue tarjoaa runsaasti tekemistä, näkemistä ja kokemista moneen eri makuun. Varaa Marmanden-matkaasi helpottava ja täydentävä vuokra-auto Sixt Autovuokraamoon, ja tulet kiittämään valinnastasi paikan päälle saapuessasi!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service