Autonvuokraus
Marmande
Piilota
Ranska // Marmande // Marmande
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Marmande: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 1-3 rue Albert Einstein
  47200 Marmande FR +33-553470940
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: TLSN01
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 12:00
 14:00 - 18:00
la.09:00 - 12:00
 14:00 - 18:00
 
 

Sixtin vuokra-auto osaksi Marmandeen suuntautuvaa matkaa

Kun suunnitteilla on loma- tai työmatka Ranskan Marmandeen, osaksi reissusuunnitelmaa kannattaa sisällyttää autonvuokraus Sixt Marmanden Sixt Autovuokraamossa, joka sijaitsee aivan Marmanden keskustan kupeessa, vain noin 10 kilometrin päässä Marmande-Virazeilin lentokentältä. Kun vuokraat ajoneuvosi Marmanden toimipisteeltämme, pääset saman tien valloittamaan historiallisista nähtävyyksistään ja vehreästä luonnostaan tunnetun Marmanden - ja halutessasi vaikkapa koko Akvitanian hallintoalueen - vaivatta, kokonaan omien aikataulujesi mukaan.

Mikä vuokra-autojen kategorioistamme palvelisi parhaiten juuri sinua Marmanden-matkallasi? Ehkäpä näppärän kokoinen henkilöauto, jolla kurvaat ketterästi parkkipaikalta toiselle kaupungin viehättävässä keskustassa. Tai vaihtoehtoisesti maasturi, mikäli suunnitelmissa on kiertää syrjäisempiä seutuja, jolloin reiteille saattaa osua huonokuntoisempiakin teitä. Farmarimme ovat osuvin ratkaisu, jos autoretkillä kulkee mukana enemmän kyytiläisiä tai kuljetettavia tavaroita. Pakettiautoista ei kuljetustila lopu aivan heti, kun taas urheilu- ja avoautomme siivittävät kohti tunnelmallisia retkiä. Valinta on sinun!

Vuokraa turvallisesti - autonvuokraus Sixt Marmadessa

Sixt on turvallinen ja luotettava autonvuokrausyritys, jonka toiminnalla on pitkä historia - miksipä et siis ottaisi Sixtin vuokra-autoa osaksi Marmanden matkaasi? Sen lisäksi, että Sixtin tarjoama vuokra-autokalusto on modernia ja laadukasta, meillä pääset myös täydentämään varaustasi kätevillä varusteilla ja palveluilla. Miten olisi vaikkapa GPS-navigaattori opastamaan tuiki tuntemattomilla tieosuuksilla? Tai lasten turvaistuimet turvaamaan perhen pienimmät matkalaiset? Kolariturva, lasi- ja rengasturva sekä matkan jatkumisturva tuovat taatusti tullessaan mielenrauhaa jokaiselle autonvuokraajalle.

Onko reissuun lähdössä muitakin kuin sinä? Jos, niin suosittelemme ehdottomasti lisäkuljettajan lisäämistä varaukseesi. Näin voitte jakaa ajovuoroja ja pitää vuoroillanne lepoa ratin takaa. Entäpä miltä kuulostavat vapaat kilometrit? Lisätessäsi matkaasi tämän palvelun nautit rajoittamattomasta kilometrimäärästä, mikä mahdollistaa ajosuunnitelman vaihdon vaikka lennosta. Kun varaat Marmaden-matkalle vuokra-autoa sivuiltamme, otathan varausta tehdessäsi huomioon sen, että voimme taata ainoastaan autokagerian, mutta emme valitettavasti tarkkaa automerkkiä tai -mallia.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 12:00
 14:00 - 18:00
la.09:00 - 12:00
 14:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Marmande TLSN01 1-3 rue Albert Einstein 47200 Marmande 44.501403, 0.160675 +33-553470940

Sixt-toimipiste Marmande TLSN01

1-3 rue Albert Einstein
47200 Marmande
 
Puhelinnro +33-553470940

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service