Autonvuokraus
Marseille Merisatama-Arenc
Piilota
Ranska // Marseille // Marseille Merisatama-Arenc
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Marseille Merisatama-Arenc: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Chemin du Littoral, Porte 4
  13015 Marseille FR +33-484080202
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: MRSC01
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 17:00
 
 

Valitse parhaimmin palveleva vuokra-autotyyppi Marseillen-lomallesi

Vuokra-auto Marseilleen suuntautuvalla matkalla on nappivalinta, ja asiantuntevaa autonvuokrausta sinulle tarjoaa täällä Marseille Merisatama-Arencin Sixt Autovuokraamo. Satamassa sijaitseva toimipisteemme on yksi kaupungissa toimivista viidestä palvelupisteestämme, ja se sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Marseille Provencen lentokentältä. Kun otat käyttöösi vuokra-auton Marseille Merisatama-Arencin Sixt Autovuokraamosta, pääset tutkimaan seudun upeita maisemia vaivatta, kokonaan julkisen liikenteen aikatauluista riippumatta.

Olitpa Marseillessa sitten työn tai loman puitteissa, Marseille Merisatama-Arencin toimipisteellämme sinulla on valittavanasi käyttöön kätevän kokoiset henkilöautot, tilavat farmarit, syrjäisillä teilläkin ketterästi kulkevat maasturit, vapauden tunnetta tuovat avoautot sekä virtaviivaiset urheiluautot, joiden kyydissä kelpaa viilettää mahtavista maisemista nautiskellen. Valitse käyttöösi vuokra-autotyyppi, joka palvelee sinua parhaiten Marseilleen suuntautuvalla reissullasi.

Autonvuokraus Sixtiltä täydentää Marseillen-loman

Etelä-Ranskassa sijaitseva Marseille on matkakohde, jossa riittää nähtävää. Saat Marseilleen suuntautuvasta matkastasi enemmän irti, kun käytössäsi on luotettava vuokra-auto, jolla taitat välimatkat näppärästi. Autonvuokraus Marseillessa käy käteväsit esimerkiksi Merisatama-Arencin toimipisteellämme. Tee varauksesi etukäteen netissä ja voit noutaa vuokra-auton halutessasi heti Marseilleen saavuttuasi. Otathan kuitenkin huomioon vuokra-autoa varatessasi, että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, ei tarkkaa mallia tai merkkiä.

Oletko päättänyt tehdä Marseillen-matkastasi monipuolisemman sisällyttämällä siihen autonvuokrauspalvelumme? Onnittelut, tulet varmasti kokemaan ja näkemään enemmän vuokra-auton avulla. Muistathan myös tarjoamamme lisäpalvelut ja -varusteet, joilla täydennät varauksesi entistä toimivammaksi. Jos mukaan lähtee enemmänkin kuin yksi mahdollinen kuljettaja, varaukseen kannattaa lisätä lisäkuljettajapalvelu, jonka ansiosta voitte jakaa ajovuorot keskenänne. Turvaa vieraalla maalla liikuttaessa tien päälle tuovat erilaiset vakuutukset, kuten lasi- ja rengasturva, kolariturva tai vapaaehtoinen henkilövakuutus. Entäpä valinnan vapaus matkallanne? Jos haluatte seurata vaistojanne ja tutkia Ranskaa vapaammalla aikataululla, lisätkää varaukseenne vapaat kilometrit sekä matkan jatkumisturva siltä varalta, että tie viekin aiottua pidemmälle. Kun varaus on viimeistelty, ei muuta kuin bon voyage!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Marseille Merisatama-Arenc MRSC01 Chemin du Littoral, Porte 4 13015 Marseille 43.305490, 5.365094 +33-484080202

Sixt-toimipiste Marseille Merisatama-Arenc MRSC01

Chemin du Littoral, Porte 4
13015 Marseille
 
Puhelinnro +33-484080202

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service