Auton vuokraus toimipisteestä NImes-Garons Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen NImes-Garons Lentoasema

Osoite

Nimes-Alès-Camargue-Cévennes, 30800 Saint Gilles, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma
12:30 - 15:00
Ti
09:30 - 13:30
Ke
08:30 - 11:30 16:00 - 17:00
To
09:00 - 10:00 14:00 - 15:00
Pe
12:00 - 13:00
La
09:00 - 13:00 17:00 - 18:00
Su
07:30 - 12:00
Yleiset vapaapäivät
12:00 - 15:00

Palvelumme toimipisteessä NImes-Garons Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Nimes Garonsin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Nimes Garonsin lentokentällä

Mikäli matkasi määränpäänä on Ranskan Nimes Garons, lentokentän Sixt Autovuokraamo tarjoaa käyttöösi toimivat ja ajanmukaiset vuokra-autot, joiden joukosta voit valita omalle matkallesi kaikkein sopivimman vaihtoehdon. Autonvuokraus Nimes Garonsin lentokentällä onnistuu kauttamme helposti ja vaivattomasti. Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja, ja meiltä löydät niin ketterät henkilöautot, tilavammat farmarit kuin modernit maasturitkin. Tutustu myös urheilu- ja avoautovalikoimaamme. Voit siis tehdä vuokra-autotyypin valinnan vaikkapa matkustajien määrän, matkatavaroiden määrän tai reissun aikana ajettavan maaston perusteella. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, mutta ei tiettyä automallia. Voit hoitaa varauksesi etukäteen joko puhelimitse asiakaspalvelustamme tai verkkosivuillamme.
Autonvuokraus Nimes Garonsin lentokentällä

Autonvuokraus Nimes Garonsin lentokentällä

Lentokentälle saavuttuasi löydät autovuokraamomme kätevästi, joten autonvuokraus Nimes Garonsin kansainvälisellä lentokentällä on helppoa ja saat vuokra-auton käyttöösi heti matkakohteeseen laskeuduttuasi. Toimistomme löytyy saapuvien lentojen hallista, heti infopisteen vierestä. Sopivalla etäisyydellä Nimesin kaupungista sijaitseva Nimes Garonsin lentokenttä, lyhennettynä FNI, on ainoastaan yhdeksän kilometrin päässä keskustasta, ja automatka lentokentältä kaupungin keskustaan viekin vain noin 15 minuuttia. Vuokra-auton avulla saavutat majapaikkasi kätevästi, ja voit samalla ihailla maisemia ajomatkallasi. Ystävälliset asiakaspalvelijamme ja ammattitaitoinen palvelumme on täällä sinua varten. Ota rohkeasti yhteyttä, ja voimme suunnitella matkasi ja vuokra-autotarpeesi yhdessä.
Nimes ja lähiseudut kätevästi vuokra-autolla

Nimes ja lähiseudut kätevästi vuokra-autolla

Nimes on vireä 150.000 asukkaan kaupunki maan eteläosassa. Kaupunki sijaitsee noin 50 kilometriä Montpellieristä itään ja sisämaahan päin. Kaupungin pitkä historia ja hyvin säilyneet vanhat rakennukset tekevät siitä suositun matkakohteen. Nimesin kaupunkiin taitat matkaa Sixt Autovuokraamosta vuokraamallasi autolla noin vartin verran ja kaupungin laidalla sinua odottavat näkemisen arvoiset, Rooman valtakunnan ajalta olevat Pont Du Gardin akveduktit ja sillat. Kaupungin ydinkeskustassa, jonne matkaa tulee noin 10 kilometria, löytyy samalta ajalta oleva amfiteatteri, joka on yksi parhaiten säilyneistä roomalaisista amfiteattereista koko maailmassa. Tämän lisäksi lentokentältä on hyvät tieyhteydet Montpellieriin, joka on reilun 50 kilometrin päässä, sekä Marseilleen, jonne matkaa lentokentältä kertyy noin 120 kilometriä. Matkustatpa sitten työn tai vapaa-ajan merkeissä, Nimes Garonsin Sixt Autovuokraamo palvelee sinua vuokra-autotarpeissasi.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä NImes-Garons Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä NImes-Garons Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä NImes-Garons Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä NImes-Garons Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä NImes-Garons Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Mercedes-Benz S580 L
Mercedes-Benz S580 L
BMW X5 M50d
BMW X5 M50d
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
BMW M440i
BMW M440i
BMW X2 M35i
BMW X2 M35i
Mercedes EQV (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
BMW M5
BMW M5
Land Rover Defender
Land Rover Defender

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä NImes-Garons Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä NImes-Garons Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä NImes-Garons Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?