Auton vuokraus toimipisteestä Paris La Defense Courbevoie

 

Suosituin kohteessa Paris La Defense Courbevoie

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Paris La Defense Courbevoie alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Paris La Defense Courbevoie

Osoite

80 Avenue Gambetta, 92400 Courbevoie, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 19:00
La
08:00 - 12:00 14:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä Paris La Defense Courbevoie

Tervetuloa Sixt Autovuokraamo La Défense/Courbevoieen

Tervetuloa Sixt Autovuokraamo La Défense/Courbevoieen

Sixt Autovuokraamo La Défense/Courbevoie sijaitsee Pariisin laidalla, kolmen eri kunnan, Nanterren, Puteaux'n ja Courbevoien, yhtymäkohdassa. Alue on luonteeltaan liikekaupunginosa, jonne on keskittynyt paljon toimistotorneja. Alueen luonteen takia sinne on kattavasti julkisia liikenneyhteyksiä, joten sinne on helppo matkustaa esimerkiksi metrolla, raitiovaunulla tai paikallisjunalla. Alue on helppo tunnistaa, sillä se on päätepiste Pariisin keskustasta, Louvren sisäpihalta länteen lähtevälle, jopa 8 kilometrin pituiselle historialliselle akselille, joka muodostuu leveistä kaduista, aukioista ja historiallisista rakennuksista. Alueella sijaitsee La Défensen asema, joka toimii monen eri julkisen liikenteen solmukohtana ja jolta on lyhyt kävelymatka Sixt Autovuokraamo La Défense/Courbevoieen. Sixt Autovuokraamo La Défense/Courbevoiesta auton vuokrattuasi pääset kätevästi pääteille A14 ja D913, joita pitkin on kätevä siirtyä lähemmäksi Pariisin keskustaa tai jatkaa matkaa ympärillä oleviin kaupunkeihin.
Helpota matkantekoasi Pariisissa Sixtin vuokra-auton avulla

Helpota matkantekoasi Pariisissa Sixtin vuokra-auton avulla

La Défenseen tai muuhun Courbevoieen tutustut helpoiten vuokraamallasi autolla. Autonvuokraus La Défensen/Courbevoien toimipisteestämme onnistuu verkkosivuiltamme todella vaivattomasti: valitse päivämäärä ja haluamasi ajoneuvokategoria ja saat nähtävillesi saatavilla olevan ajoneuvovalikoiman, jonka jälkeen voit valita auton ja viimeistellä varauksen. Muistathan, että Sixt voi ainoastaan taata tietyn autokategorian, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Sinun on mahdollista lisätä varauksellesi myös erilaisia lisäpalveluita. Ranskan ja Pariisin liikennemäärät voivat yllättää, joten navigaattori tukenasi voit keskittyä itse ajamiseen kartanluvun sijasta. Jos teitä on useampi mahdollinen kuljettaja, niin voitte vaivattomasti lisätä varauksellenne toisen kuljettajan, niin ajovastuu jakautuu tasaisemmin. Kattavista vakuutuksistamme löydät varmasti itsellesi sopivat ja tarpeelliset vakuutukset esimerkiksi rengasrikkojen tai kolareiden varalle. Vuokra-autojen ja erilaisten lisäpalveluiden ajankohtaisen saatavuustilanteen varmistat helpoiten verkkopalvelustamme. Valikoimaamme kuuluu useamman tunnetun autovalmistajan uusimmat mallit, joten löydät varmasti itsellesi mieleisen vuokra-auton La Défense/Courbevoien toimipisteestämme. Voit aina myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme, jos mieltäsi askarruttaa jokin asia.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Paris La Defense Courbevoie

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Paris La Defense Courbevoie?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Paris La Defense Courbevoie sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Paris La Defense Courbevoie.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Paris La Defense Courbevoie?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 901 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvo
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.
BMW X2 M35i
BMW X2 M35i
Land Rover Defender
Land Rover Defender
BMW M5
BMW M5
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
BMW M440i
BMW M440i
Mercedes-Benz S580 L
Mercedes-Benz S580 L
Land Rover Range Rover Sport Aut.
Land Rover Range Rover Sport Aut.
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
Mercedes EQV (Electric)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Paris La Defense Courbevoie

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Paris La Defense Courbevoie?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Paris La Defense Courbevoie?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?