Autonvuokraus
Paris Orly Lentoasema
Piilota
Ranska // Pariisi // Pariisi Orly Lentokenttä
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Pariisi Orly Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Aeroport Orly-2
  94390 Orly FR +33-820007498
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: ORY
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Pariisi Orlyn lentokentällä

Autonvuokraus Pariisi Orlyn lentokentältä West-terminaalista on erinomainen tapa tutustua suureenkin kaupunkiin helposti. Sixtin toimipiste sijaitsee West-terminaalissa saapuvien kerroksessa aivan B-oven vieressä. Toimipisteemme palvelee viikon jokaisena päivänä. Meillä on erinomainen valikoima ajoneuvoja aina tavallisista henkilöautoista urheiluautoihin, nelivetoisiin autoihin ja katumaastureihin. Suuremmille seurueille voi vuokrata pakettiauton tai minibussin. Voit lisätä vuokraasi esimerkiksi rajoittamattoman kilometrimäärän. Se on hyvä vaihtoehto, jos aiot tehdä pidempiä matkoja. Kaiken kattava vakuutus on myös suositeltavaa varsinkin, jos olet kokematon kuljettaja. Kun kohteesi on Pariisi Orlyn lentokenttä, ORY, on henkilökuntamme valmiina palvelemaan sinua kaikissa vuokraukseen liittyvissä asioissa.

Autonvuokraus Pariisi Orlyn lentokentällä käy näppärästi

Pariisi Orlyn kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Pariisista. Lentokenttä on monien suurten lentoyhtiöiden käyttämä. Sen kautta kulkee vuosittain noin 30 miljoonaa turistia ja työmatkalaista. Etukäteen vuokrattujen autojen avaimet, kaikki tarvittavat paperit ja mahdolliset lisätarvikkeet noudetaan toimipisteeltämme ja ne myös palautetaan sinne. Jos haluat palauttaa auton aukioloaikojen ulkopuolella, tulee sinun sopia tästä ennakkoon. Auton vuokraaminen onnistuu parhaiten joko nettisivuillamme tai puhelimitse. Ainoastaan ennakkoon varaamalla voit varmistaa saavasi itsellesi mieleisen auton. Huomioi kuitenkin, että emme voi taata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Meiltä saat myös luksusautot ja urheiluautot, jos haluat hieman enemmän ylellisyyttä lomaasi.

Kaupunkiin tutustuminen onnistuu parhaiten vuokra-auton avulla

Ranskan pääkaupunki on samalla koko maan suurin kaupunki. Se on myös erinomainen paikka tutustua taiteeseen ja historiaan. Pariisin suosituimpia nähtävyyksiä ovat Eiffel-torni, Notre Damen katedraali sekä Riemukaari. Myös Louvren taidemuseo on käymisen arvoinen kohde. Kaikkiin näihin tutustuminen onnistuu kätevimmin vuokra-autolla. Kun otat vuokra-auton Pariisi Orlyn lentokentältä, pääset nauttimaan lomastasi välittömästi koneen laskeutumisen jälkeen. Vuokra-auto helpottaa kulkemista paikasta toiseen, jolloin pääset kokemaan Pariisin kaikki puolet. Sinun ei tarvitse suunnitella jokaista retkeä etukäteen, mikä helpottaa huomattavasti. Jos sinulla on kysyttävää vuokraukseen liittyen, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Paris Orly Lentoasema ORY Aeroport Orly-2 94390 Orly 48.728556, 2.359395 +33-820007498

Sixt-toimipiste Paris Orly Lentoasema ORY

Aeroport Orly-2
94390 Orly
 
Puhelinnro +33-820007498

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service