Auton vuokraus toimipisteestä Paris Orly Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Paris Orly Lentoasema

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Paris Orly Lentoasema alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Paris Orly Lentoasema

Osoite

Aeroport Orly P3, 94390 Orly, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Paris Orly Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Pariisi Orlyn lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Pariisi Orlyn lentokentällä

Autonvuokraus Pariisi Orlyn lentokentältä West-terminaalista on erinomainen tapa tutustua suureenkin kaupunkiin helposti. Sixtin toimipiste sijaitsee West-terminaalissa saapuvien kerroksessa aivan B-oven vieressä. Toimipisteemme palvelee viikon jokaisena päivänä. Meillä on erinomainen valikoima ajoneuvoja aina tavallisista henkilöautoista urheiluautoihin, nelivetoisiin autoihin ja katumaastureihin. Suuremmille seurueille voi vuokrata pakettiauton tai minibussin. Voit lisätä vuokraasi esimerkiksi rajoittamattoman kilometrimäärän. Se on hyvä vaihtoehto, jos aiot tehdä pidempiä matkoja. Kaiken kattava vakuutus on myös suositeltavaa varsinkin, jos olet kokematon kuljettaja. Kun kohteesi on Pariisi Orlyn lentokenttä, ORY, on henkilökuntamme valmiina palvelemaan sinua kaikissa vuokraukseen liittyvissä asioissa.
Autonvuokraus Pariisi Orlyn lentokentällä käy näppärästi

Autonvuokraus Pariisi Orlyn lentokentällä käy näppärästi

Pariisi Orlyn kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Pariisista. Lentokenttä on monien suurten lentoyhtiöiden käyttämä. Sen kautta kulkee vuosittain noin 30 miljoonaa turistia ja työmatkalaista. Etukäteen vuokrattujen autojen avaimet, kaikki tarvittavat paperit ja mahdolliset lisätarvikkeet noudetaan toimipisteeltämme ja ne myös palautetaan sinne. Jos haluat palauttaa auton aukioloaikojen ulkopuolella, tulee sinun sopia tästä ennakkoon. Auton vuokraaminen onnistuu parhaiten joko nettisivuillamme tai puhelimitse. Ainoastaan ennakkoon varaamalla voit varmistaa saavasi itsellesi mieleisen auton. Huomioi kuitenkin, että emme voi taata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Meiltä saat myös luksusautot ja urheiluautot, jos haluat hieman enemmän ylellisyyttä lomaasi.
Kaupunkiin tutustuminen onnistuu parhaiten vuokra-auton avulla

Kaupunkiin tutustuminen onnistuu parhaiten vuokra-auton avulla

Ranskan pääkaupunki on samalla koko maan suurin kaupunki. Se on myös erinomainen paikka tutustua taiteeseen ja historiaan. Pariisin suosituimpia nähtävyyksiä ovat Eiffel-torni, Notre Damen katedraali sekä Riemukaari. Myös Louvren taidemuseo on käymisen arvoinen kohde. Kaikkiin näihin tutustuminen onnistuu kätevimmin vuokra-autolla. Kun otat vuokra-auton Pariisi Orlyn lentokentältä, pääset nauttimaan lomastasi välittömästi koneen laskeutumisen jälkeen. Vuokra-auto helpottaa kulkemista paikasta toiseen, jolloin pääset kokemaan Pariisin kaikki puolet. Sinun ei tarvitse suunnitella jokaista retkeä etukäteen, mikä helpottaa huomattavasti. Jos sinulla on kysyttävää vuokraukseen liittyen, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Paris Orly Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Paris Orly Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Paris Orly Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Paris Orly Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Paris Orly Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 4850 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Matka Sixtille
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW X5 M50d
BMW X5 M50d
BMW X3M40
BMW X3M40
Mercedes-Benz S580 L
Mercedes-Benz S580 L
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes EQV (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
BMW 840 Convertible
BMW 840 Convertible
Audi E-Tron RS GT (Electric)
Audi E-Tron RS GT (Electric)
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
Land Rover Range Rover Sport Aut.
Land Rover Range Rover Sport Aut.
BMW M5
BMW M5

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Paris Orly Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Paris Orly Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Paris Orly Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?