Autonvuokraus
Puteaux
Piilota
Ranska // Puteaux
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Puteaux

Suunnatessasi Puteauxiin töiden tai loman merkeissä, kannattaa napata oma vuokra-auto matkaan Sixt Autovuokraamosta. Tarjoamme laadukkaat ja uudet, keskimäärin kolme kuukautta vanhat merkkiautot kilpailukykyiseen hintaan. Taloudelliset henkilöautot ja farmarit kuljettavat yksin matkustavan kuin isommankin seurueen turvallisesti kohteesta toiseen. Tutustu vuokra-autovalikoimaamme ja valitse mieleisesi menopeli tälle reissulle. Varauksen voit tehdä kätevästi Sixtin verkkosivuilla tai mobiilisovelluksessamme, josta pääset myös tutustumaan laajaan vuokra-autovalikoimaamme kokonaisuudessaan. Asiantunteva asiakaspalvelu on käytössäsi viikon jokaisena päivänä, joten älä epäröi olla yhteydessä, mikäli sinulla herää kysyttävää koskien autonvuokrausta Puteauxissa!

 
 • Puteaux La Defense-Keskusta

  Sixt Autonvuokraus
  34 Place de la Defense
  92800 Puteaux

  ma. - pe.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Tee matkastasi monipuolisempi Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Puteaux tarjoaa hyvin varustellut merkkiautot edullisesti ja kattavan lisäpalvelujen valikoiman, josta voit helposti valita itsellesi sopivat. Lisätessäsi vapaat ajokilometrit varaukseen voit huoletta tutustua Puteauxiin ja laajemmin Ranskaan, koska mikään ei rajoita ajomatkojasi. Kätevä GPS-navigaattori on myös oiva lisä, sillä se vapauttaa sinut kartturin hommista ja pääset keskittymään enemmän Sixtin tarjoamaan luotettavaan ajomukavuuteen. Halutessasi varaukseen on mahdollista lisätä lisäkuljettaja jakamaan ajokilometrejä, mikäli matkassa on useampi innokas kuski. Turvalliset lastenistuimet ovat taas lapsiperheille tärkeä valinta, sillä tällöin matkustaa koko perhe turvallisesti. Ystävällisesti pyydämme huomioimaan, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta emme voi etukäteen luvata tiettyä merkkiä tai mallia. Puteauxissa löydät toimipisteemme kätevästi kaupungin keskustasta ja voit palauttaa vuokra-autosi sopimuksen mukaisesti vuorokauden ympäri, jotta pääset nauttimaan varauksestasi täysillä loppuun asti. Voit tehdä varauksesi jo vaikka saman tien ja pääset pian nauttimaan autonvuokrauksesta Puteauxissa, sillä Sixt ei veloita piilokuluja.

Autonvuokraus Puteauxissa on helppoa, kun valitset Sixtin

Puteaux sijaitsee Pariisin länsipuolella ja matkaa Ranskan pääkaupunkiin kertyy vain noin 8,5 km. Pariisi onkin helppo sisällyttää matkaohjelmaan, kun kohteenasi on Puteaux. Vuokra-auton keula kannattaa suunnata näyttävälle Grande Archen muistomerkille, joka sijaitsee Puteauxissa. Myös valtava Bois de Boulognen puisto löytyy vain noin 3 km päässä Puteauxista. Puistossa viihtyy varmasti koko perhe, sillä sieltä löytyy museoita, golfkenttä, teatteri ja monia ravintoloita. Kun käytössäsi on Sixtin vuokra-auto, koet enemmän ja monipuolisemmin, sillä saat itse päättää omat aikataulusi ja tutustua kohteeseen kaikessa rauhassa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service