Autonvuokraus
Rodez Lentoasema
Piilota
Ranska // Rodez // Rodez Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Rodez Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Route Decazeville
  12330 Salles-la-Source FR +33-5-65427233
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: RDZ
Aukioloajat
ma.07:30 - 21:30
ti. - pe.09:00 - 21:30
la.09:00 - 12:00
Juhlapyhä09:00 - 12:00
 
 24 h palautus

Palvelevaa autonvuokrausta Rodezin lentoasemalla

Kun haluat allesi laadukkaan vuokra-auton, tule Sixt Autovuokraamoon Rodezin lentoasemalla. Olitpa yksin, kaksin tai porukalla liikkeellä, löydät sopivan kokoisen menopelin autokalustostamme. Vähän tilaa tarvitseville on tarjolla näppäriä viistoperämalleja ja sedaneja. Jos matkustajia tai tavaroita on enemmän, tilavat farmarit ja minibussit ovat parhaimpia valintoja. Premium-luokan sedanit ja maasturit tarjoavat suorituskykyä ja mukavuutta matkustamiseen. Sopivan vuokra-auton löydettyäsi voit valita käyttöösi sinua hyödyttävät lisäpalvelut. Palvelupisteemme löydät Rodezin lentoasemalta (RDZ) keskeiseltä paikalta terminaalirakennuksesta.

Leppoisa lentoasema lähellä kaupunkia

Rodez-Aveyronin lentoaseman nimellä tunnettu lentokenttä sijaitsee kymmenen kilometrin päässä itse kaupungista. Kentän kehittämiseen on panostettu ja tavoitteena onkin matkustajamäärien reipas kasvu. Sixtillä on kaupungissa palvelupiste myös rautatieasemalla ja vuokra-auton palauttaminen onnistuu myös sinne. Sekä noudon että palautuksen voi tehdä varsinaisten aukioloaikojen ulkopuolella. Jotta autonvuokraus Rodezin lentoasemalla onnistuisi nappiin, voit valita käyttöösi juuri sinua hyödyttävät lisäpalvelut. Vakuutukseen on tarjolla lisäturvaksi rengas-, lasi- ja kolariturva. Tarkka GPS-navigaattori opastaa sinut perille ja takaisin ja halutessasi voit nimetä itsellesi varakuljettajan. Lapsiperheiden vuokra-autoon Rodezin lentoasemalla on tarjolla vauvan turvakaukalo ja lasten turvaistuin.

Vuokra-autolla koet ja näet enemmän

Vajaan 30 000 asukkaan kaupunki sijaitsee Ranskan eteläosissa. Alueen historia yltää kauas menneisyyteen, sillä kaupunki on alun perin perustettu kelttien toimesta jo 400-luvulla ennen ajanlaskun alkua. Nykyisen keskusta-alueen eteläosassa on vanha keskusta, jonka monissa museoissa voi tutustua niin historiaan, taiteeseen kuin tieteen saavutuksiinkin. Samalla voi piipahtaa jyhkeässä goottilaistyylisessä katedraalissa, jonka vanhimmat osat ovat peräisin 1200-luvulta. Sateen sattuessa on mukava ajella liikenteen solmukohdasta jonkin verran etelän suuntaan Aquavallonin kylpylään. Koko perheelle suunnatussa paikassa on tavallisten ja porealtaiden lisäksi monenlaisia liukumäkiä ja seikkailuratoja. Golfarit voivat viettää päivän kaupungin pohjoispuolen viheriöllä ja keilailun harrastajatkin pääsevät rännien väliin läheisessä keilailuhallissa. Reippailun ja ulkoilun ystävien kannattaa hyödyntää autonvuokraus Rodezin lentoasemalta ja suunnata itään noin 40 kilometrin matka. The Ifers Trees Adventure on seikkailupuisto, jossa voi harrastaa patikointia, kiipeilyä, melontaa ja paljon muuta virkistävää.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma.07:30 - 21:30
ti. - pe.09:00 - 21:30
la.09:00 - 12:00
Juhlapyhä09:00 - 12:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Rodez Lentoasema RDZ Route Decazeville 12330 Salles-la-Source 44.410731, 2.483221 +33-5-65427233

Sixt-toimipiste Rodez Lentoasema RDZ

Route Decazeville
12330 Salles-la-Source
 
Puhelinnro +33-5-65427233

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service