Autonvuokraus
Pariisi CDG Lentoasema T2 E-F
Piilota
Ranska // Roissy // Pariisi CDG Lentoasema T2 E-F
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Pariisi CDG Lentoasema T2 E-F: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Terminal 2F - niveau arrivées
  95711 Paris Roissy FR +33-820007495
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
Aukioloajat
ma. - su.06:00 - 23:00
Juhlapyhä06:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Charles de Gaullen kansainvälisellä lentokentällä (T2E - T2F)

Pariisiin matkustaessasi voit vuokrata auton Sixt Autovuokraamosta Charles de Gaullen kansainväliseltä lentokentältä ja nauttia kaupungin tarjoamista upeista maisemista monipuolisesti autolla ajaen sekä lähiympäristöön tutustuen. Kätevästi lentokentällä, saapuvien lentojen kerroksessa, terminaalien 2E ja 2F välissä sijaitseva autovuokraamomme mahdollistaa kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustumisen aloittamisen heti lennolta laskeuduttuasi. Autonvuokraus Charles de Gaullen kansainvälisellä lentokentällä tarkoittaa sitä, että saat vuokrattua matkasi ajaksi ketterän pienen henkilöauton, isomman henkilöauton, farmarin tai maasturin, johon mahdutat matkustajien lisäksi myös mukavan määrän matkatavaroita. Tutustu myös urheiluautovalikoimaamme. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan asiakkaan varaaman autokategorian, mutta ei tiettyä automallia.

Autonvuokraus Charles de Gaullen kansainvälisellä lentokentällä

Charles de Gaullen kansainvälinen lentokenttä, lyhennettynä CDG, tunnetaan Ranskassa myös nimellä Roissyn lentokenttä, koska se sijaitsee Roissy-en-France-nimisessä kunnassa. Se sijaitsee noin 40 kilometrin päässä Pariisin keskustasta, joten ajomatka majapaikkaasi tai kiehtovien nähtävyyksien äärelle kestää liikenteestä riippuen noin puolesta tunnista tuntiin. Autonvuokraus Charles de Gaullen kansainväliseltä lentokentältä on hyvä ratkaisu jatkaa matkaasi kohti Pariisia ja sen nähtävyyksiä. Ammattitaitoiset työntekijämme palvelevat sinua kaikkina viikonpäivinä autonvuokrausrakennuksessa, saapuvien lentojen kerroksessa, terminaalien 2E ja 2F välissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme yhdessä ratkaista vuokra-autohaasteesi tarpeesi mukaisesti.

Nauti Pariisista vuokra-autosi avulla

Mikäli olet haaveillut lomasta tunnelmallisessa Pariisissa tai tiedossa on työmatka sinne, edullinen ja luotettava Sixt Autovuokraamo toimittaa käyttöösi lentokentällä tarpeeseesi sopivan vuokra-auton, jonka ansiosta sekä kaupunkiin että sen ympäristöön tutustuminen onnistuu ketterästi. Keskellä kaupunkia kohoava Eiffel-torni, kuuluisa Louvren museo, Riemukaari, Notre Damen mahtava katedraali ja Champs-Elysee - kaikki nämä nähtävyydet ovat kätevästi automatkan päässä lentoasemalta. Lisäksi Pariisin tuhannet ravintolat odottavat herkkusuita luokseen, kuten myös putiikit ostosmatkailijoita, ja kaikkien niiden lähelle pääset helpoiten Sixtin vuokra-autolla. Jos Pariisi ei riitä, voit myös tutustua lähialueisiin, ajella vaikka reilun 25 kilometrin päässä sijaitsevaan Versaillesiin, jossa voit tutustua esimerkiksi Versaillesin upeaan linnaan valtavine saleineen ja puutarhoineen. Tutkit sitten Pariisia tai sen lähialueita, Sixt Autovuokraamo palvelee sinua kaikissa vuokra-autotarpeissasi parhaan kykynsä mukaisesti.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.06:00 - 23:00
Juhlapyhä06:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Pariisi CDG Lentoasema T2 E-F CDGT97 Terminal 2F - niveau arrivées 95711 Paris Roissy 49.003834, 2.575563 +33-820007495

Sixt-toimipiste Pariisi CDG Lentoasema T2 E-F CDGT97

Terminal 2F - niveau arrivées
95711 Paris Roissy
 
Puhelinnro +33-820007495

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service