Auton vuokraus toimipisteestä Pariisi CDG Lentoasema T2 E-F

 

Suosituin kohteessa Pariisi CDG Lentoasema T2 E-F

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Pariisi CDG Lentoasema T2 E-F alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Pariisi CDG Lentoasema T2 E-F

Osoite

Terminal 2F - niveau arrivées, 95711 Paris Roissy, Ranska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
06:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
06:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Pariisi CDG Lentoasema T2 E-F

Sixt Autovuokraamo Charles de Gaullen kansainvälisellä lentokentällä (T2E - T2F)

Sixt Autovuokraamo Charles de Gaullen kansainvälisellä lentokentällä (T2E - T2F)

Pariisiin matkustaessasi voit vuokrata auton Sixt Autovuokraamosta Charles de Gaullen kansainväliseltä lentokentältä ja nauttia kaupungin tarjoamista upeista maisemista monipuolisesti autolla ajaen sekä lähiympäristöön tutustuen. Kätevästi lentokentällä, saapuvien lentojen kerroksessa, terminaalien 2E ja 2F välissä sijaitseva autovuokraamomme mahdollistaa kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustumisen aloittamisen heti lennolta laskeuduttuasi. Autonvuokraus Charles de Gaullen kansainvälisellä lentokentällä tarkoittaa sitä, että saat vuokrattua matkasi ajaksi ketterän pienen henkilöauton, isomman henkilöauton, farmarin tai maasturin, johon mahdutat matkustajien lisäksi myös mukavan määrän matkatavaroita. Tutustu myös urheiluautovalikoimaamme. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan asiakkaan varaaman autokategorian, mutta ei tiettyä automallia.
Autonvuokraus Charles de Gaullen kansainvälisellä lentokentällä

Autonvuokraus Charles de Gaullen kansainvälisellä lentokentällä

Charles de Gaullen kansainvälinen lentokenttä, lyhennettynä CDG, tunnetaan Ranskassa myös nimellä Roissyn lentokenttä, koska se sijaitsee Roissy-en-France-nimisessä kunnassa. Se sijaitsee noin 40 kilometrin päässä Pariisin keskustasta, joten ajomatka majapaikkaasi tai kiehtovien nähtävyyksien äärelle kestää liikenteestä riippuen noin puolesta tunnista tuntiin. Autonvuokraus Charles de Gaullen kansainväliseltä lentokentältä on hyvä ratkaisu jatkaa matkaasi kohti Pariisia ja sen nähtävyyksiä. Ammattitaitoiset työntekijämme palvelevat sinua kaikkina viikonpäivinä autonvuokrausrakennuksessa, saapuvien lentojen kerroksessa, terminaalien 2E ja 2F välissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme yhdessä ratkaista vuokra-autohaasteesi tarpeesi mukaisesti.
Nauti Pariisista vuokra-autosi avulla

Nauti Pariisista vuokra-autosi avulla

Mikäli olet haaveillut lomasta tunnelmallisessa Pariisissa tai tiedossa on työmatka sinne, edullinen ja luotettava Sixt Autovuokraamo toimittaa käyttöösi lentokentällä tarpeeseesi sopivan vuokra-auton, jonka ansiosta sekä kaupunkiin että sen ympäristöön tutustuminen onnistuu ketterästi. Keskellä kaupunkia kohoava Eiffel-torni, kuuluisa Louvren museo, Riemukaari, Notre Damen mahtava katedraali ja Champs-Elysee - kaikki nämä nähtävyydet ovat kätevästi automatkan päässä lentoasemalta. Lisäksi Pariisin tuhannet ravintolat odottavat herkkusuita luokseen, kuten myös putiikit ostosmatkailijoita, ja kaikkien niiden lähelle pääset helpoiten Sixtin vuokra-autolla. Jos Pariisi ei riitä, voit myös tutustua lähialueisiin, ajella vaikka reilun 25 kilometrin päässä sijaitsevaan Versaillesiin, jossa voit tutustua esimerkiksi Versaillesin upeaan linnaan valtavine saleineen ja puutarhoineen. Tutkit sitten Pariisia tai sen lähialueita, Sixt Autovuokraamo palvelee sinua kaikissa vuokra-autotarpeissasi parhaan kykynsä mukaisesti.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Pariisi CDG Lentoasema T2 E-F

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Pariisi CDG Lentoasema T2 E-F?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Pariisi CDG Lentoasema T2 E-F sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Pariisi CDG Lentoasema T2 E-F.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Pariisi CDG Lentoasema T2 E-F?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 5896 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Matka Sixtille
(4,7)
Ajoneuvon palautus
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

BMW X5 M50d
BMW X5 M50d
BMW X3M40
BMW X3M40
BMW X2 M35i
BMW X2 M35i
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Land Rover Range Rover Sport Aut.
Land Rover Range Rover Sport Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut.
Mercedes-Benz S580 L
Mercedes-Benz S580 L
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
Mercedes EQV (Electric)
Mercedes EQV (Electric)
Land Rover Defender
Land Rover Defender

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Pariisi CDG Lentoasema T2 E-F

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Pariisi CDG Lentoasema T2 E-F?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Pariisi CDG Lentoasema T2 E-F?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?