Autonvuokraus
Saint Jean Cap Ferrat
Piilota
Ranska // Saint Jean Cap Ferrat
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Saint-Jean-Cap-Ferrat

Tultuasi Saint-Jean-Cap-Ferratiin, suuntaa askeleesi ensimmäiseksi Sixt Autovuokraamoon ja varmistat, että saat allesi luotettavan vuokra-auton, jolla matkasi Ranskassa sujuu onnistuneesti. Suosituimpien automerkkien autovalikoimastamme löytyvät niin taloudelliset ja kompaktimman kokoiset henkilöautot kuin suuremmat ja raskaammat farmarit ja maasturit. Omiaan kruunaamaan lomamatkan tai miksei työmatkankin, ovat avo- ja urheiluautomme, joilla ajaminen upeissa merellisissä maisemissa on jo itsessään elämys, johon kannattaa panostaa. Autokalustostamme löydät tarpeitasi vastaavan ajoneuvon ja autonvuokraus Saint-Jean-Cap-Ferratissa sujuu helposti asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella.

 
 • Saint Jean Cap Ferrat

  Sixt Autonvuokraus
  1 Place du Centenaire
  06230 Saint Jean Cap Ferrat

  ma. - su.10:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokrausta edullisesti Saint-Jean-Cap-Ferratissa

Vuokraamalla auton Ranskan-matkallasi teet palveluksen itsellesi ja seurueellesi, sillä paitsi että saat Sixt Autovuokraamosta Saint-Jean-Cap-Ferratissa upouuden ja turvallisen vuokra-auton, vapautat itsesi myös miettimästä joukkoliikenteen aikatauluja ja reittejä ja voit valita, milloin ja mihin ajat. Erinomaisen kätevää se on myös työmatkalla ja varsinkin, kun apuna on GPS-navigaattori, joka kertoo, minne kuuluu kääntyä seuraavaksi, jotta ehtii ajoissa tärkeään liiketapaamiseen. Kaveriporukalla vuokrattu neliveto voi houkutella useamman henkilön tarttumaan rattiin, ja silloin lisäpalveluna tarjoamamme lisäkuljettajapalvelu on nappivalinta. Turvaan voi panostaa kunnollisilla lastenistuimilla ja lisävakuutuksillamme, eikä matkalla tarvitse murehtia turhia. Lisäpalvelut ja vuokraus hoituvat verkossa, mutta huomioithan, että lupaamme vain autoluokan, emme tiettyä automerkkiä.

Sixtin vuokra-autolla Saint-Jean-Cap-Ferrat haltuun

Vain 10 kilometriä Nizzasta, Ranskan Rivieralla sijaitseva Välimereen työntyvä niemi Saint-Jean-Cap-Ferrat on ollut monien kuuluisuuksien lomanviettopaikka ja osaa sen hienoista vanhoista huviloista pääsee ihastelemaan nykyisin. Voit suunnata vuokra-autosi esimerkiksi renessanssityyliseen, yli sata vuotta vanhaan Villa Ephrussi de Rothschildiin, joka toimii nykyään museona ja jonka iso puutarha herättää myös ihastusta. Toinen kuuluisa nähtävyys on Ferrat'n niemenkärjessä sijaitseva majakka Phare du Cap Ferrat. Rantaelämään ihastuneelle löytyy useampikin yleinen uimaranta, kuten suositun huvivenesataman ja ravintola-alueen läheisyydessä oleva Plage Cros Dei Pin. Vuokra-autolla pääset näkemään paljon helposti ja miellyttävästi, eivätkä ostoksetkaan paina käsissä, kun ne voi lastata ajoneuvoon, joten autonvuokraus Saint-Jean-Cap-Ferratissa kannattaa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service