Autonvuokraus
St-Pierre
Piilota
Réunion // St-Pierre
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa St-Pierre

Paratiisimaiseen Réunionin saareen on hikoilemattoman helppoa ja kätevää tutustua autonvuokraustoimispisteestämme St. Pierrestä noutamillasi laadukkailla ajoneuvoillamme. Valitse laajasta valikoimastamme mm. tilavat farmarit perhelomalle, suorituskykyiset maasturit aktiivilomalle, minibussit isomman ryhmän matkalle ja näyttävät urheilu- ja avoautot häämatkalle. Voit tutustua koko Sixt Autovuokraamo St. Pierren edullisten vuokra-autojen valikoimaan internetissä, mobiilisovelluksellamme tai soittamalla asiantuntevaan asiakaspalveluumme. Varauksen voit tehdä milloin vain helpottaaksesi matkastressiä ennen saapumistasi saarelle.

 
 • La Reunion Roland Garros Airp.
  La Réunion Airport
  97438 Sainte Marie

  ma. - su.06:30 - 21:00
  Juhlapyhä06:30 - 21:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • La Reunion Roland Garros Airp.

  Sixt Autonvuokraus
  La Réunion Airport
  97438 Sainte Marie

  ma. - su.06:30 - 21:00
  Juhlapyhä06:30 - 21:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Edulliset ja ensiluokkaiset vuokra-autot saat Sixt Autovuokraamo St. Pierrestä

Trooppinen Réunionin saari tarjoaa kävijälleen patikointi-, meri- ja shoppailumahdollisuuksia, joita kiertelet mukavasti Sixt Autovuokraamo St. Pierren ajoneuvoilla. Vapaiden ajokilometrien ansiosta sinun ei tarvitse rajoittaa liikkumistasi, vaan voit rajattomasti ajella nähtävyydestä ja kokemuksesta toiseen. Hyödyllisillä lisäpalveluillamme täydennät ajokokemustasi, eikä sinun tarvitse kuljettaa mukanasi lasten turvaistuimia ja navigaattoreita. Varaa meiltä lasten turvaistuimet pienempien matkalaisten turvaksi, GPS-navigaattori kertomaan oikeat reitit ja lisäturvat yllättävien tilanteiden varalle. Luettelon täydellisestä lisäpalvelulistauksesta näet samalla kertaa, kun teet varauksen internetissä tai mobiilisovelluksella. Huomioithan ystävällisesti, ettemme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan ajoneuvokategorian.

Sixt Autovuokraamo St. Pierre - ja liikkuminen saarella on hauskaa

Valitse laadukas Sixtin vuokra-auto St. Pierrestä ja ota ajoneuvo haltuusi jo La Réunion Roland Garroksen lentoasemalla. Saaren häikäisevä luonto kutsuu patikointiretkelle, joka on helppoa vuokra-autoillen. Pakkaa ajoneuvoon varusteet ja eväät ja suuntaa kulkusi vaikkapa suositulle Fenêtre des Makesin näköalapaikalle, ja lähde kameran kanssa patikointiseikkailuun. St. Pierren kaupungista matkaa sinne on noin 38 kilometriä. Pelkkiä maisemia voi ihastella myös vuokra-ajoneuvon kyydistä, sillä henkeäsalpaavia maisemia halkoo suosittu RN5-tie. Reitti ei ole heikkohermoisille, sillä sen kiemurtelevat mutkat nousevat saaren keskustassa sijaitsevan vuoren kukkuloilla. Saari hemmottelee myös rantaelämästä kiinnostunutta, ja yksi saaren pidetyimmistä rannoista, Plage de l'Hermitage, sijaitsee eteläisen St. Pierren kaupungista noin 50 kilometriä pohjoiseen. Kaupungin nähtävyyksistä mainittakoon mm. kaunis hindutemppeli, Tamoul Karl, La Ravine Blanchen kaupunginosassa, ja erikoinen punainen Sitaranen hauta Bulevard Hubert Delislen hautausmaalla. Kun alla on Sixtin vuokra-auto, vain meri on rajana uteliaisuudelle!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service