Autonvuokraus
Bucharest City Center/Sheraton
Piilota
Romania // Bucharest // Bucharest City Center/Sheraton
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Bucharest/Sheraton: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Calea Dorobanti 5-7
  010551 Bucharest RO +40-219400
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: BUHC02
Aukioloajat
ma.10:30 - 18:00
ti. - pe.09:00 - 18:00
 
 

Tutustu Bukarestiin Sixtin vuokra-autolla

Kun etsit luotettavaa autonvuokrausta Bukarestissa, käänny Sixt Autovuokraamo Bukarest/Sheratonin puoleen. Toimipiste sijaitsee erinomaisella paikalla kaupungin keskustassa Sheraton-hotellin yhteydessä. Bukarets/Sheratonin Sixt-toimipisteen keskeisen sijainnin ansiosta vuokra-autoa on helppo saapua noutamaan, ja esimerkisi Piata Romana -aukion metroasema ja linja-autopysäkki sijaitsevat kulman takana. Toimipiste palvelee Sheraton-hotellin asiakkaiden lisäksi myös muita Bukarestissa oleskelevia matkailijoita. Vuokra-auto on kätevä valinta Bukarestissa ja sen ympäristössä liikkumiseen, sillä vuokra-autolla matkustaessasi mukanasi kulkevat tarvittaessa niin matkatavarat, tuliasostokset, matkaeväät kuin lastenrattaatkin ilman ylimääräistä vaivaa. Lisäksi vuokra-auto tuo matkaasi joustavuutta, kun pystyt suunnittelemaan matkasi reitteineen ja aikatauluineen mieltymystesi mukaan huolehtimatta julkisesta liikenteestä.

Laadukkaat vuokra-autot Bukarest/Sheratonin Sixtiltä

Valitse Sixt Autovuokraamo Bukarest/Sheratonin vuokra-auto mukavaan matkustamiseen Romanian pääkaupungissa. Valikoimastamme löydät laadukkaat henkilöautot, farmarit ja citymaasturit sekä lomakäyttöön että työmatkalle. Suuremmille seurueille valikoimastamme löytyvät myös minibussit, joiden kyydissä koko seurue matkustaa kätevästi yhdessä. Uudenveroiset, ilmastoidut vuokra-automme on valikoitu BMW:n, Mercedesin ja muiden huippumerkkien valikoimista, ja niiden kyydissä sekä kuljettaja että matkaseurue nauttivat erinomaisesta matkustusmukavuudesta. Matkustusmukavuutta voi parantaa entisestään lisäämällä varaukseen matkustamista helpottavia lisäpalveluja. Voit esimerkiksi heittää hyvästit kartanlukemisen tuomalle stressille valitsemalla vuokra-autoosi kätevän GPS-navigaattorin. Ajovastuun voi myös jakaa useamman henkilön kesken lisäämällä varaukseen lisäkuljettajan. Kun useampi ihminen voi vuorotella ratin takana, kuski ei pääse väsymään. Lisäpalvelut ovat myös avain huolettomampaan matkustamiseen, sillä lisäturvavaihtoehtomme tuovat taloudellista turvaa yllättävien tilanteiden kuten onnettomuuden tai vuokra-autoon kohdistuneiden vaurioiden varalta. Varauksen tekeminen käy kätevästi verkkosivujemme tai mobiilisovelluksemme kautta. Otathan huomioon varausta tehdessäsi, että varaus ei koske tiettyä merkkiä tai mallia, vaan valitsemaasi autoluokkaa. Jos sinulla on kysymyksiä autonvuokrauksesta Bukarest/Sheratonin toimipisteeltämme tai kaipaat apua varauksen tekemisessä, olet aina lämpimästi tervetullut olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma.10:30 - 18:00
ti. - pe.09:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Bucharest City Center/Sheraton BUHC02 Calea Dorobanti 5-7 010551 Bucharest 44.446462, 26.098917 +40-219400

Sixt-toimipiste Bucharest City Center/Sheraton BUHC02

Calea Dorobanti 5-7
010551 Bucharest
 
Puhelinnro +40-219400

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service