Autonvuokraus
Ange
Piilota
Ruotsi // Ange
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Ånge

Sixt Autovuokraamo Ånge tarjoaa hintatietoiselle sopivaa, korkealaatuista autonvuokrausta Ruotsin-matkallesi! Kattavassa autovalikoimassamme on ajoneuvoja joka lähtöön. Oletko loma- tai työmatkalla? Sixt Autovuokraamo Ånge varustelee sinut matkaan tyylillä. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti matkaasi sopivan kulkupelin, jolla liikut joustavasti oman aikataulusi mukaan. Valitse matkaasi varten taloudellinen henkilöauto, tilava farmari tai vakuuttava maasturi. Jos olet liikkeellä isommalla porukalla, voitte liikkua yhdessä minibussilla. Autonvuokraus Sixtiltä Ångessa on helppoa, ja voit hoitaa varauksesi joko soittamalla tai vierailemalla verkkosivuillamme. Verkkosivuiltamme löydät ajankohtaiset tarjouksemme, ajoneuvovalikoimamme sekä lisävarustelistan. Ota yhteyttä jo tänään, niin pääsemme suunnittelemaan matkaasi mahdollisimman pian!

 
 • Sundsvall Midlanda Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Skeppsholmen
  861 83 Timrå

  ma. - pe.07:00 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Åre Östersund Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Åre Östersund Flygplats
  832 96 Frösön

  ma. - su.07:00 - 24:00
  Juhlapyhä08:00 - 24:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Sundsvall Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Norra Järnvägsgatan 1
  852 31 Sundsvall

  ma. - pe.08:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Östersund Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Stationsplan 1
  83133 Östersund

  ma. - su.08:00 - 22:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Östersund

  Sixt Autonvuokraus
  Kyrkgatan 32
  831 31 Östersund

  ma. - su.07:00 - 22:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sujuvaa autonvuokrausta Ångessa

Onko suunnitelmissasi autonvuokraus Ruotsin Ångessa? Me tarjoamme aina osaavaa ja varmaa palvelua, uudet vuokra-autot sekä kattavasti lisäpalveluita. Olipa matkasi tarkoitus työ- tai lomamatka tai jokin aivan muu, Sixt Autovuokraamo Ångessa on sinua varten. Lisäpalveluistamme suosittelemme GPS-navigaattoria, jotta et pääse eksymään. Lasten kanssa matkustavat puolestaan arvostavat turvallisia lastenistuimiamme. Haluatko matkallesi myös lisäturvaa? Valitse eri vakuutuksistamme juuri sinulle sopivimmat. Vuokra-autoissamme on automaattivaihteisto ja vuokratessasi auton meiltä, saat myös vapaat ajokilometrit. Huomioithan varausvaiheessa, että voimme taata toivomasi autokategorian, mutta emme etukäteen tiettyä automallia. Mikäli sinulla on kysyttävää autonvuokrauksesta Ångessa, voit aina ottaa yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme.

Koe Ånge ja lähialueet Sixtin vuokra-auto allasi

Ånge on hieman alle 3000 asukkaan kaupunki Pohjois-Ruotissa. Kaupunki tunnetaan Ruotsin Seattlena, sillä useat tunnetut yhtyeet ovat peräisin kaupungista. Näitä yhtyeitä ovat esimerkiksi Takida, The Grand Opening ja Corroded. Ånge on myös merkittävä Ruotsin raideliikenteen solmukohta, sillä kaupungissa kohtaavat kaksi Ruotsin päärautatielinjaa Norra Stambanan sekä Mittbanan. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa Ången luonnontieteellinen museo sekä Art park of the senses -puisto. Ostokset hoidat keskitetysti Ången ostoskeskuksessa aivan kaupungin keskustassa. Kädet ja selkä kiittävät, kun kuljetat ostokset majapaikkaasi tilavalla Sixtin vuokra-autolla.

Autonvuokraus Ångesta kannattaa, sillä voit helposti suunnata myös pidemmille matkoille. Lähde vaikkapa ajelemaan kohti Sundvallin kuntaa. Matka kestää vain hieman yli tunnin ja saavutat Himlabadet-vesipuiston sekä Kulturmagasinet-kulttuuritalon. Valitse siis vuokra-auto Sixtin kautta Ångesta ja suuntaa haluaamasi kohteeseen omassa aikataulussasi. Asiakaspalvelumme on avoinna jokaisena viikonpäivänä.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service