Autonvuokraus
Arjeplog
Piilota
Ruotsi // Arjeplog
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Arjeplog

Eksoottinen Ruotsin Lappi ja Sixt Autovuokraamo Arjeplog toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi. Komeissa tunturiylängön maisemissa on mukava liikkua Sixt Autovuokraamo Arjeplogin laadukkailla ja suorituskykyisillä maastureilla, tutkia maltillisemmin taajama-aluetta näpsäkän kokoisilla sedaneilla tai tehdä ryhmämatka viihtyisästi minibussilla. Työmatkan voi hoitaa näyttävästi valikoimamme premium-luokan ajoneuvoilla, joiden kyydissä kulkevat niin työsalkut kuin yhteistyökumppanitkin. Tutustu jo tänään Arjeplogin laajaan ajoneuvovalikoimaan internetissä tai mobiilisovelluksellamme ja varaa omasi vailla piilokuluja ja sisältäen vapaat kilometrit.

 
 • Arvidsjaur Lentoasema
  Flygplatsen
  933 91 Arvidsjaur

  ma. - pe.09:00 - 21:30
  la.12:30 - 13:30
  su.15:30 - 21:30
  Juhlapyhä15:30 - 21:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Arvidsjaur Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Flygplatsen
  933 91 Arvidsjaur

  ma. - pe.09:00 - 21:30
  la.12:30 - 13:30
  su.15:30 - 21:30
  Juhlapyhä15:30 - 21:30

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Laadukkaat ajoneuvot ja kattavat lisäpalvelut luotettavasti Sixt Autovuokraamo Arjeplogista

Tee taianomaisesta Arjeplogin matkastasi vieläkin täydellisempi ja tutustu hyödyllisiin lisävarusteisiimme ja -palveluihimme. Pienten lasten kanssa matkustettaessa ei kaikkea onneksi tarvitse kotoa ottaa mukaan kotoa, vaan voit varata meiltä erikokoiset lasten turvaistuimet. Varaa taattu vetokoukku ja matkatavarakoukku, mikäli sinun tarvitsee kuljettaa enemmän varusteita eivätkä ne mahdu vuokra-auton takakonttiin. Kätevällä GPS-navigaattorilla puolestaan luovit eksymättä vieraammilla tieosuuksilla, ja lisäämällä lisäkuljettajan voit jakaa ajamisen nautintoa muiden seurueen kuljettajien kanssa. Nämä ja monet muut lisäpalvelut ajoneuvokategorioineen ovat nähtävissä näpsäkästi joko verkkosivuillamme tai mobiisovelluksessamme. Huomioithan varausta tehdessäsi, että takaamme ainoastaan valitsemasi ajoneuvokategorian, emme yksittäistä ajoneuvomerkkiä.

Sixtin Arjeplogin vuokra-autoilla koet vaivatonta liikkumisen vapautta

Arjeplogin kunta, tuo tunturimaisemien lumoava erämaa, sijaitsee noin 140 kilometriä Norjan rajalta. Rauhallisuutta ja kauniita maisemia tarjoava kunta sopii erinomaisesti rentoon ja aikatauluttomaan vuokra-autolla kiertelyyn. Talvella tosin voi varautua siihen, että Euroopasta saapuvat autoteollisuuden useat tuhannet insinöörit ja suunnittelijat tulevat testaamaan ajoneuvojaan talvisiin olosuhteisiin. Näky voi olla kiehtova niille, jotka ovat autoista kiinnostuneita. Luonnosta kiinnostuneet taasen voivat suunnata mukavat ja luotettavat Sixt Autovuokraamo Arjeplogin ajoneuvot noin 60 kilometrin päähän, Jäkkvikiin, ja aloittaa lumoavan vaelluksen Pieljekaisen luonnonpuistossa. Kunnan alueella voi viihdyttää itseään ja seuruettaan saamelaisen kulttuurin parissa ja vierailla Silvermuseetissa. Talvella läheinen Galtiksen pieni rinnekeskus tarjoaa hauskaa laskijoille, vain noin vartin ajomatkan päässä kunnan keskustasta. Anna Ruotsin Lapin yllättää ja ihastuttaa, ja lähde seikkailulle Sixtin vuokra-auton mukavalla kyydillä.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä