Autonvuokraus
Borlänge Lentoasema
Piilota
Ruotsi // Borlänge // Borlänge Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Borlänge Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Dala Airport
  784 37 Borlänge SE +46-243211050
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BLE
Aukioloajat
ma. - to.10:00 - 20:30
pe.16:00 - 19:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt autonvuokraus Borlängen lentoasema

Sixt Autovuokraamo Borlängen lentokentällä tarjoaa asiantuntevaa palvelua Ruotsin matkaasi varten. Voit vuokrata valikoimastamme ketterän sedanin tai hatchbackin, jolla liikut näppärästi kaupungissa. Voimme luovuttaa käyttöösi myös tilavan farmarin, maasturin tai minibussin suurempaa väkimäärää varten. Joskus voi olla tarvetta myös näyttävälle loistoautolle, joten sellainenkin on mahdollista valita. Vuokra-automme ovat uusia ja turvallisia. Lisäturvana voit ottaa esimerkiksi varkausvakuutuksen. Lisäpalveluita ovat taattu navigaattori ja mahdollisuus lisäkuljettajaan. Lisäpalveluista kannattaa kysyä tapauskohtaisesti myös automaattivaihteistoa, tavaratelinettä, suksiboksia tai vetokoukkua, jos niitä tarvitset. Perheen pienimmille matkailijoille suositellaan lasten turvakaukaloa, lastenistuinta tai korokeistuinta. Autonvuokraus Borlängen lentokentältä on kätevää ja vaivatonta. Löydät meidät helposti lentokenttärakennuksesta.

Tee matkastasi ikimuistoinen kokemus miellyttävällä vuokra-autolla

Autonvuokraus Borlängen lentoasemalla (BLE) toimii asiantuntevasti ja luotettavasti. Tästä kentästä käytetään myös Dala Airport nimeä. Vuokra-autollamme pääset ajamaan omaan tahtiisi kohti kaupunkia, jonne on matkaa vajaat kymmenen kilometriä. Ajomatkan kesto on vain noin parikymmentä minuuttia. Autovuokraamomme Borlängen lentoasemalla palvelee sinua joustavasti. Meillä on mahdollista noutaa ja palauttaa vuokra-auto myös aukioloaikojen ulkopuolella. Emme voi kuitenkaan luvata monipuolisista vuokra-autoistamme jotakin tiettyä mallia, vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian. Löydät toimipisteemme myös kaupungin päärautatieasemalta.

Paikkakunnalla on historiallisia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja ulkoilijoille

Autonvuokraus Borlängen lentoasemalta vapauttaa sinut matkaamaan täysin omien aikataulujesi mukaan. Jos olet lähdössä tälle alueelle hiihtämään, Romme Alpinin hiihtokeskukseen on kentältä matkaa runsaat kymmenen kilometriä. Tämän matkan ajaminen kestää noin viisitoista minuuttia. Kun ajat vuokra-autolla Borlängen Lentoasemalta kohti kaupunkia, löydät matkan varrelta historiallisen Stora Tuna nimisen kirkon. Myös kaunis historiallisesti merkittävä Frostbrunnsdalenin laakso sijaitsee sen lähistöllä. Kaupungissakin on paljon nähtävää ja koettavaa. Eräs varsinkin suomalaisia oopperan ystäviä kiinnostavista käyntikohteista on varmasti Jussi Björling -museo. Se sijaitsee hänen kotitalossaan. Jos olet kiinnostunut muistakin museoista, esimerkiksi keskiaikainen Ornässtugan-museo sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä kaupungista. Se on sijoitettu upeisiin rantamaisemiin, jossa on mukava viettää pidemmänkin aikaa. Tälle museolle ajaminen kestää kaupungista runsaat viisitoista minuuttia.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - to.10:00 - 20:30
pe.16:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Borlänge Lentoasema BLE Dala Airport 784 37 Borlänge 60.429850, 15.508190 +46-243211050

Sixt-toimipiste Borlänge Lentoasema BLE

Dala Airport
784 37 Borlänge
 
Puhelinnro +46-243211050

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service